Användarprofil iGirl / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av iGirl

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Svinalängorna

Lite besviken...

3 april 2007

Det är alltid lite riskfyllt att läsa en bok efter att den har hyllats, förväntningarna blir lätt lite för höga. Så blev det för mig med denna bok. Jag förstår verkligen inte att den prisats. Helt ok, men inte mer. Boken är ett bra tidsdokument över 70-talsdetaljer och det har sin charm att le igenkännande. Jag tror inte alls det är meningen, men till mig förmedlar Alakoski en känsla av att "barn klarar sig alltid, så farligt är det inte att växa upp med alkoholister" och det ger en lite fadd eftersmak.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snabba cash

Spännande!

3 april 2007

En riktigt spännande bok av någon som iaf sker sken av att ha god insyn i "hur det faktiskt är". Känns trovärdigt och spännande. En riktig sidvändare där författaren väver samman de olika personernas historia på ett bra sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Matilde

Underhållande.

3 april 2007

Satte mig i soffan med boken och en skål smågodis vid åtta i fredags kväll och strax efter midnatt var boken slut. Jag fastnade, som så ofta annars när det är en Rudbergbok inblandad, helt enkelt. Boken är lättläst och underhållande och jag längtar redan till nästa. Visst är det ytligt, men det funkar perfekt som tillfällig verklighetsflykt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej