Användarprofil Hans H / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hans H (Stockholm)

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Perfekt på ytan defekt inuti : hantera vardag och fa...

En mycket välskriven handbok

11 januari 2022

Författaren har alldeles uppenbart både omfattande egen erfarenhet och mycket god förmåga att beskriva problematiken med att leva med en narcissist. Det är ingen rolig läsning eftersom det inte finns några enkla lösningar, men boken ger massor med vägledning för de drabbade avseende alla tänkbara aspekter både under och efter samlevnad med en narcissist. Framförallt belyser den de extra svårigheterna när det finns barn i familjen. Det är en mycket välskriven, nyttig och initierad handbok. Absolut rekommendabel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar

Bästa boken om bakning

4 januari 2022

Bröd, bröd, bröd av Martin Johansson tycker jag är en enastående bra bakbok. Den är oerhört tydlig och pedagogisk och den är väldigt innehållsrik. Den tydliggör hur man bakar både med och utan degblandare och den visar också på hur man enligt Martin Johanssons egen metodik bakar med väldigt lite jäst, lång jästid och väldigt lite knådning. Jag har inte hunnit prova alla recepten, men känner mig ändå övertygad om förträffligheten i bokens råd och dåd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Länge leve vänner : forskning och färdigheter för at...

En utmärkt handbok i vänskap

8 oktober 2021

Detta är en mycket välskriven och tydlig bok, både språkligt och strukturellt. Det är ett nöje att läsa det eleganta språket. Boken börjar med lättillgängliga teoretiska och vetenskapliga beskrivningar av ämnet, men övergår alltmer till en praktisk handbok med massor av övningar ämnade att utveckla vänskapsrelationer. Den är absolut värdefull för alla som vill skaffa fler vänner och/eller vill utveckla existerande vänskapsrelationer, men kanske är den ännu mer ämnad för ledare och deltagare i terapeutiska övningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej