Användarprofil reneria / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av reneria

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Autoimmun kokbok: läkande paleokost

Läkande kost, javisst men...

3 januari 2017

... inget för de icke köttätande eller de som vill dra ner på detsamma. De som inte känner till vad "paleo" innebär har i stort sett köpt boken förgäves eftersom det centrala innehållet består av kött och benbuljong.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Shanti Devi : en berättelse om reinkarnation

Observera: en sannberättelse!

4 november 2015

En mycket intressant bok, definitivt inte det minsta flummig. Sannberättelsen tar upp ett svårbevisbart ämne, reinkarnationen. Undersökningskommissionen som tillsattes på initiativ av Mahatma Gandhi kom fram till att Shanti Devis uppgifter om sitt tidigare liv i den näraliggande byn var av den karaktären att ingen annan förklaring kunde ges än att detta var faktiska ihågkomster av ett tidigare liv. Boken rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Shugborough Hall Inscription 'Decoded'

Kodlösningen inte rätt, men...

4 november 2015

Boken innehåller en mycket bra sammanställning av de inblandade historiska personerna och den tid de levde i. En eloge kan ges till författarnas lekfulla tänkande, samt deras nit i informationsgrävandet, men tyvärr är lösningen på kodinskriptionen inte rätt. Den rätta lösningen presenteras på webbsidan reneria.se. Att boken inte rekommenderas "till en vän" beror uteslutande på att ingen av renerias vänner är intresserade av kodlösning - tråkigt nog.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej