Användarprofil Päivi R / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Päivi R

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Lewismannen

Naturen har huvudrollen...

23 april 2018

...som i alla böcker i serien. Känns som om man är där när man lyssnar på Mats E:s perfekta läsning.
Handlingen är spännande med mera tillbakablickar än nutid. Tar bort en stjärna pga slutet som i sig är spännande, men för min smak liknar för mycket filmmanus, liksom i Svarthuset. Men absolut en av de bättre deckarna jag läst - om man kan kalla den för deckare. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svarthuset

En deckare men ändå inte.

16 april 2018

Berättelsen pendlar mellan då- och nutid på ett fint sätt. Det är mycket lätt att leva sig in i miljöerna pga författarens otroligt fina beskrivningar. Man lever med personerna i boken. Slutet är möjligen för mycket typ film-manus för just min smak, därav bara fyra stjärnor. Uppläsaren är bra. Jag ser fram emot nästa bok i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Coffin Road

Bra deckare.

13 april 2018

Lite verklighetsfrämmande handling, men det övervägs av fint språk, spännande miljö och en mycket bra uppläsare. Fina naturskildringar. Blir nyfiken på författaren och nästa köp blir Svarthuset.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Efter din död (Zigic och Ferreira, del 3)

Ny favoritserie

5 mars 2018

Personerna är trovärdiga, sympatiska. Texten flyter och handlingen är mycket aktuell. Tankeväckande. Svårt att lägga ifrån sig boken. Har läst allt som finns på svenska av henne och väntar på nästa Zigic och Ferreira deckare. Författarinnan är absolut en av de stora.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej