Användarprofil Fru Dittling / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Fru Dittling

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 4

Vägkarta över Sverige / Europa

Smidig & informativ vägkarta

5 september 2016

Bra och billig vägkarta med snabb leverans . Som visar både stora & små vägar . Så man kan göra avstickare , eller ta genvägar som inte gps: n visar . Jättebra prisvärd kartbok på spiral , så den är lätt att bläddra i .

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättklätt i tryckkammaren

Lättläst & rolig bok !

4 juni 2021

I den här boken får vi lära känna två par de nyblivna grannparen Agnes/Adolf och Rut/Herman. Som alltid i Karins populära böcker så skildrar den mysig miljö ifrån Österlen, grannsämjan, dricka med lite extra i, skvaller och nyfikenhet i stora mått! En vardaglig bok som man inte kan sluta läsa & som jag varmt kan rekommendera . Man somnar med ett leende på läpparna . I dagens bistra tider, behöver man fylla på med ett gott skratt !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Renoveringsobjekten

Varning för sträckläsning!

4 juni 2021

Mysläsning på hög nivå ,med igenkänningsfaktor för oss 50-80+are. Man kan inte sluta läsa Elis böcker , de ger mersmak och gör att klockan tycks gå i dubbel takt . Vips så är klockan 01.30. Renoveringsobjekten kommer att skänka er, många ljuvliga lästimmar. Elis böcker är lättlästa & lätt att tycka om .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättklätt i Tryckkammaren

Ännu en bra bok av denna fantastiska författare !

19 november 2020

Hon fångar som alltid ens intresse, så klockan blir alltid för mycket innan man släcker . Alldagliga och tokroliga , små episoder. En mysig feelgood bok , när den är som bäst .Passar i alla åldrarna , över 30.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Damen med bysten

(enbart betyg)

19 november 2020