Användarprofil Johanna / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Johanna

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Lille Prinsen

Bedårande!

21 augusti 2012

Lille Prinsen är verkligen helt fantastisk! Det är svårt att sätta ord på boken eftersom man måste läsa den själv för att förstå hur underbar den är. Den måste upplevas! Det som är mest fascinerande med boken är att den inte riktar sig till någon speciell åldersgrupp, utan den passar såväl barn, ungdom, vuxen eller pensionär. Det är inte många böcker som kan skryta med det.
Den här boken är en väldigt uppskattad gåva att ge bort!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Medicinsk Grundkurs

Lättläst medicinbok

21 augusti 2012

Den här boken passar till till de som studerar/ jobbar inom vården men även till de som är yrkesverksamma inom andra områden. Boken ger en inblick i allt grundläggande om medicin, hur kroppen fungerar och man kan lära sig om våra vanligaste sjukdomar. Språket är lättläst och boken är upplagd på ett pedagogiskt vis som gör att alla kan förstå oavsett bakgrund, till skillnad från andra medicingrupper i samma kategori.

Den här boken köpte jag till distansstudier inom medicin och efter avslutade studier så var det här den enda bok jag behöll och inte sålde vidare eftersom den innehåller så mycket nyttig fakta. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej