Användarprofil Anne / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anne

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Jag ljuger ibland

Jag ljuger ibland av Alice Feeney

1 december 2018

Jag ljuger ibland av Alice Feeney är en bok som du absolut inte får missa! Det är en psykologisk thriller, när den är som bäst. En spännande intrig, som växlar mellan nutid, närtid och dåtid, på ett sätt som gör att allt knyts ihop och får sin förklaring. Historien har flera förvecklingar och vändningar, som gör att allt kastas om, flera gånger om. Hela boken andas obehag och olidlig spänning, vilket självklart bottnar i att bokens huvudperson ligger i koma och försöker bena ut hur hon hamnade där och hur allt hänger ihop. Jag är imponerad över att en debutant har lyckats så bra med att skriva en psykologisk spänningsroman i toppklass. Det kräver mycket av författaren att hålla fast i spänningen, samtidigt som bokens vändningar ska vara både logiska och oväntade. Det tycker jag verkligen att Alice Feeney har lyckats med. Allt flyter på och bokens handlingar ger dig rysningar långt efter du har slutat läsa/lyssna på den. Hu!! Det här är bland det läskigaste jag har lyssnat på, trots att boken inte innehåller så mycket våld.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Shakespeares hemlighet

Den lilla pärlan

23 februari 2009

Det här läsårets bok? Jag har precis slutat läsa denna fantastiska bok. Inte nog med att den inbunden är en mycket vacker bok utan den är också välskriven, spännande och fantastiskt bra. En självklar pärla i min bokhylla, eftersom jag älskar både deckare och Shakespeare. Kan det bli bättre än så här?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrivet i eld

Spännande!

14 november 2007

En nervkittlande, spännande bok. Att miljön utspelar sig på en karg ö, där personerna är isolerade från omvärlden, gör sitt därtill. Spänningen stegras allt mer och mer, och mot slutet av boken kastar du dig över sidorna, för att se hur det går. Behöver väl inte tillägga att slutet är annorlunda och överraskande!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Där tvivlet gror

Det bästa jag läst!

6 juli 2007

Efter att precis har läst ut boken är jag helt utmattad. Olustkänslan i magen hänger kvar. Om du ska läsa bara en bok i år - läs då denna! En mycket välskriven bok som är helt olidligt spännande. Det går bara inte att lägga ifrån sig den. Frågan är bara, vad ska jag läsa nu?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej