Användarprofil Mikael Persson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Mikael Persson

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Gröt : en fantastisk historia

En bok som är just som sin titel

23 december 2016

Denna bok är just som sin titel, en fantastisk bok, om ett skenbart nördigt ämne. Författarna har genom ett stort engagemang, och trots en kraftig trädkramarvarning på vissa kommentarer, fullföljt ett forskningsarbete som förtjänar stor uppskattning. Boken behandlar hela vår mänsklighets framväxande genom dess föda som till stor del bestod av just, -gröt.
Läs boken och laga gröt !
Mikael Persson

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Prolonging the Agony: How the Anglo-American Establi...

Skrämmande

18 april 2018

Mycket intressant bok. Denna bok är del två, där del ett beskriver hur det engelska imperieetablisemanget medvetet och målmedvetet drev fram det som blev första världskriget.
Med tankar om den härskande klasens rätt att bestämma och understödda av enorma bankintressen ger boken en bild av hur denna världskris skapas för att forma den framtid man önskar. Pris i människoliv ser man inte som ett problem...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The G.I. Cook Book: Authentic Army Recipes Just Like...

Amerikansk armé kokbok

29 april 2014

Bra bok som i princip är faksimil av armé instruktion. Massor med recept. Jag saknar dock källanvisningar och referenser till om det är moderna eller gamla recept. Förfataren kunde lagt ner lite mera arbete och gjort den till en fullträff för den som är intresserad av matlagning på militäriska..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej