Användarprofil Hillevi Udin / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hillevi Udin (Nyköping)

Antal betyg: 26
Antal recensioner: 5

Titta in i kroppen

Jättefin bok, sonen (snart 4 år) älskar den och lär...

29 juli 2013

Jättefin bok, sonen (snart 4 år) älskar den och lär sig massor! Många flikar att öppna och titta under samt tydliga fina bilder.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Life-Changing Magic of Tidying

Inspirerande!

23 december 2016

Rakt på sak och väldigt inspirerande, jag är superpeppad att sätta igång och njuta effekterna! För alla som har garderoben full av kläder men "inget att ta på sig", böcker som ska läsas "nån gång" och lådorna fulla med prylar som kan vara "bra att ha". Dags att rensa en gång för alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I ditt kvarter händer saker du inte ser

Tankeväckande om tabubelagt ämne!

7 januari 2015

Boken är lättläst och griper tag i läsaren direkt, en ögonöppnare att läsa om misshandel från "andra sidan" mot vad de flesta är vana vid. Väcker tankar om att saker kanske inte alls är som vi tror! Karaktärerna i boken känns trovärdiga och det är hög igenkänningsfaktor. Boken är svår att lägga ifrån sig; "bara ett kapitel till"-syndromet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att bli pappa

En stor besvikelse

8 april 2014

Beskrivningen av boken lovar stort men den faller platt. Inte mycket substans i boken och ingenting som inte vem som helst med lite sunt förnuft kan lista ut. Köp ej!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Råsmart familj

Snacka om skillnad!

19 september 2012

Min sambo tog fram den här boken när jag körde en detox-kur och skulle undvika socker, smör, mjölkprodukter, vetemjöl och annat som till en början tycktes oumbärligt. Det är det inte! Den här boken är en guldgruva full av tips för ett nyttigare liv vad gäller motions- och sömnvanor men främst av allt; matvanor. Full av pedagogiskt formulerade förklaringar till varför vissa saker är bättre för kroppen och hur det fungerar, samt recept som får det att vattnas i munnen. Vår familj har nu ätit enligt dessa riktlinjer i en månad och ser redan resultat: finnar är ett minne blott, energin räcker hela dagen och vi är inspirerade och hungriga på både mat och träning! Den här boken är ett måste om du länge misstänkt att det går att ha fredagsmys även utan chips och läsk. Pröva chokladbollarna utan vare sig smör eller socker, hur gott som helst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mod : Kalender 2016

(enbart betyg)

4 januari 2016

Americanah

(enbart betyg)

19 augusti 2014

Vegetariska kokboken

(enbart betyg)

13 augusti 2013