Användarprofil Marie / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Marie

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Wytches Volume 1

Intressant skräck för vuxna

7 november 2018

Brukar inte läsa så mycket comics, men den här tycker jag verkligen passar för just vuxna. Riktigt spännande och intressant handling på många plan, samt utmärkt skräck. Hade faktiskt svårt att lägga ifrån mig den. Sedan gillar jag verkligen stilen på konsten. Extra plus är de små texterna från de som skapat serien, om varför de gjort den osv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Wild Together

Underbar bok!

7 november 2018

Otroligt vackra och inspirerande bilder tillsammans med fina små tänkvärda texter från deras resor och äventyr. En bok att bli glad av och få idéer från. Överträffade mina förväntningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre enkla regler - finns inte - en romanskola

Mycket bra

7 augusti 2017

Stephen Kings "Att skriva" och den här boken är de två bästa böckerna jag hittat inom området. Tre enkla regler finns inte behandlar det mesta: hur man skapar en skrivarprocess som passar en, rent tekniska råd om själva skrivandet, hur man tar sig förbi olika hinder, övningar, samt hur man kan bearbeta sin roman och såklart själva publiceringsprocessen. Varje sida är full av bra råd och boken är välskriven och trevlig att läsa. Den är mer konkret än de flesta andra böcker jag läst, och går mer på djupet, samtidigt som den tar hänsyn till att man kan ha olika mål och syfte med skrivandet, och en egen personlig process. Har haft Elisabet som lärare, så vet att hon är duktig, men blev ändå positivt överraskad när jag läste boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej