Användarprofil pj / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av pj

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Där kräftorna sjunger

underbar bok!

25 juni 2021

Tänkte i början att det inte skulle bli rätt roman för mig - träskflicka lämnas till sitt öde, hennes kamp för överlevnad... - men det finns så många nivåer, känslor, kloka ord, väckta tankar, en snygg avslutning... Verkligen varm och välskriven bok som jag rekommenderar starkt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps: How ...

roande - hög igenkänningsfaktor!

19 november 2018

Detta är rolig läsning, man känner igen sig i mycket! Dock inte är det mycket revolutionerande nytt här, en hel del känns igen från John Gray Män är från Mars, kvinnor är från Venus - det är bara lite modernare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Avig Maria

Upplyftande!

19 september 2012

Mår man ganska dåligt och dessutom har ont om tid så ska man läsa denna lilla bok. Den är lätt att lämna ifrån sig och hoppa in igen. Det är också lätt att bli upplyft! Författaren blottar ut sig helt, det är delvis sorgligt att det ska vara så där, men där finns också en positiv syn på livet. Man känner sig mindre ensam med sina tillkortakommanden. Stor igenkänningsgrad! Ofta kändes det som om jag läste mina egna tankar och fick även lust att skriva så där själv, för att få allting ur systemet. Det är gott betyg! Under läsningen såg jag hela tiden framför mig Mia Skäringer på scen, hon är så levande och rolig samtidigt som hon är allvarlig och översjälvkritisk. Hon skriver på samma sätt och det lämnar en bra känsla i läsaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej