Användarprofil Utan dig så känner jag mig ganska liten / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Utan dig så känner jag mig ganska liten

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Ett barn blir till : dagboken

En bildskön studie av 40 otroliga veckor

27 oktober 2011

Först och främst ska sägas; det här är inte boken att satsa på om man främst är ute efter Nilssons fantastiska bilder. Visst finns de även här, men är så många fler i hans andra böcker. Vill man däremot ha dem som en del av sin egen saga så är det här helt rätt bok!

Här blandas Nillsons fotografier med små informationsrutor, vanliga funderingar och kanske framför allt med dina egna tankar och bilder under graviditetens gång. Det är en dagbok, och en dagbok är inte komplett förrän du som läsare även gjort ditt arbete som skribent. Allting följer heller inte helt i kronologisk ordning, vilket kan vara lite förvirrande till en början - men det går snart över när man börjar skriva ner sin egen historia.

Ett vacker minne från en speciell tid, som låter dig minnas både de rosenskrimrande stunderna - men även de ögonblick som av olika anledningar varit lite svårare.

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Adjö, herr Muffin

Vackert och sorgset!

7 september 2007

En helt underbart vacker och sorglig bok om livet, döden och allt däremellan. Boken är bra både för barn och vuxna och är väldigt djup i sin enkelhet. Grät floder - men ändå med ett leende på läpparna - när jag läste den här och tänkte på min fina pappa som gick bort för ett par månader sedan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej