Användarprofil "Mat älskare" / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av "Mat älskare"

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Brodera mera

Rekommenderar till alla!

10 juni 2015

Blev överraskad att det var så många broderier med mönster till kuddar, dukar, löpare, gardiner, broscher m.m. Det positiva är att boken är komplett med anvisningar om garner och material. Och den innehåller många vackra mönster for korsstygn och ritade mönster för plattsöm och stjälkstygn och passar för både nybörjare och den mer erfarna...Jag har hittat många vackra broderier som kommer på min "att göra lista" och som jag vill brodera för mig själv eller ge bort som present eller julklapp!

Boken är superbra och jag hoppas att många will starta nya broderier just från den boken!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Morberg lagar husmanskost

Så enkelt och så gott!!!

10 juni 2015

Boken får varmaste rekommendationer från mig! Jag håller med Per M att i dag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos - men man kan laga den hemma och det blir ännu godare!
Rätt tillagad är husmanskosten såååå good - även om det kräver lite mera tid - men det är värt!!! Om man inte har tid under veckan - försök laga husmanskost på helgerna och frys om det blir över eller laga mer och frys, sedan när du inte har så mycket tid - ta fram din hemma lagade husmanskost och njut!!!

Jag håller till 100% med Per Morber att man ska njuta när man äter good mat - även när det tar lite mera tid att tillaga den. Men att lära sig laga good och vällagad husmanskost - det är det finaste man kan göra! Och även lära sina barn och barnbarn att uppskatta good husmanskost - istället för massa köpt fabriksmat...
Tack snälla Per för den bästa husmanskost boken alla tider!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej