Användarprofil Rättvisa? / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Rättvisa?

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 6

Bortom rimligt tvivel : Thomas Quick och rättvisan

Snälla, nej

20 januari 2015

Att van der Kwast slår ifrån sig är väl att vänta. Han och många andra kvacksalvare gjorde karriär på Quick. Quickhistorien har kostat oerhörda mängder pengar, miljontals kronor och van der Kwast har varit med om att ta en del av den kakan och även bygga en stabil karriär.

Det är svårt att säga vem som bar skuld i frågan. van der Kwast blev själv lurad - något han inte verkar gå med på - och tog en del ruskigt oprofessionella beslut i processen att påverka material i "rätt" fällande riktning. Quick är inte en ängel han heller då han bevisligen hade begått ett par tragiska sexualbrott och rån tidigare.

Quick är inget annat än 90-talets psykologiska flumfantasier och enorma mängder bortslösade resurser, forskning och tid.

Läs inte denna bok - läs Hannes Råstam eller Dan Josefsson istället. De har skrivit mycket väl underbyggd efterforskning och oerhört bra läsning.

5 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Skyrim Library

Allt och lite till

20 juni 2020

Böckerna sorterar in alla lore böcker i kategorier i en snygg inbunden förpackning. Det är mycket mer skonsamt för ögonen än att läsa i spelet och man slipper läsa alla böcker i olika ordning. Du slipper självklart hitta alla delar av 2920-serien också...

Ett måste för den som vill ha en fördjupad förståelse över the Elder Scrolls! Här finns allt från historik och de olika folkslagen till religion och skapelseberättelse.

Böckerna spänner otroliga 700 sidor och innehåller massvis med målade vackra illustrationer.

Den inbundna kvaliteten är mycket bra och omslaget är i ett starkt greppbart material.

10/10 ett måste för alla fans!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Styrketräning : en anatomisk guide

Teori för träningen!

20 september 2007

Denna bok är den bästa jag har sett i sitt slag. Den har mycket bra bilder och medföljande text som visar precis hur man ska utföra de olika övningarna. Bilderna är skissade på ett sådant sätt att man kan se linjerna på alla musklerna och de är alla extremt välgjorda. Totalt finns det över 100 övningar och 400 bilder. Även om man hatar att läsa är denna bok egentligen mest en bilderbok med förklarande text. 80% bild och 20% text. Den vanliga kroppen är blåaktig medan muskeln som tränas är färgad röd vilket gör att man enkelt vet vad det är man tränar. Boken är uppdelad i olika sektioner beroende på vad man tränar och det är enkelt att hitta de övningar man vill använda. Ett måste för alla som går på gym!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är bättre

1 mars 2010

Läs boken istället och slipp ha en konstig bild i huvudet om hur figurerna där i ser ut. Det kommer bara krångla till det för er.

Nissen som skrev den beskrivande texten kanske också borde läsa boken eftersom han inte vet att "Ford Perfect" (två fel är inte ett misstag) egentligen heter Ford Prefect.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En spricka i kristallen

Sämst någonsin

5 oktober 2009

Riktig skräpbok, förstår inte ovanstående människor.
Oerhört dåligt skriven, en journalist som inte kan sätta upp riktiga stycken är galet. En bok som åker racer under de 180 sidorna och väcker endast känslor på ytan eftersom inga personer förutom jaget beskrivs mer än tillfälligt.
Läs någonting annat. Värdelös bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Drömfångare

Porten till King

13 augusti 2008

Första Stephen King-bok jag läst och den är helt otroligt jävla bra. Den är extremt spännande och väldigt speciell. Personerna i boken är höjdpunkten och den är ett måste för alla.
Denna boken och alla han har skrivit innan den är jättebra. De böckerna efteråt är ganska kassa. Annars är mannen bäst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej