Användarprofil Sofia / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Sofia

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 3

Bara lite till

Inte den bästa boken jag läst

21 mars 2021

Jag tycker att den här boken var helt okej. Ganska förutsägbar och många dialoger kändes orealistiska, vilket störde mig mycket. Kändes slarvigt skriven då jag upptäckte flera fel, såsom citattecken som saknas eller meningar där det känns som att man har ändrat sig mitt i och missat att ta bort ett ord eller två (inget exempel ur boken, men något i den här stilen "Han kom gick in och..."). Den saknade djup men den fick mig ändå att vilja läsa vidare. Väldigt lättläst och beskriver personer och omgivningen väl.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Och eken står där än

Välskriven bok om det vackra i livet

21 mars 2021

Ååh vad jag gillar den här boken. Språket är vackert och jag kan se Ruts vackra äng framför mig. Jag ville inte lägga den ifrån mig, jag ville bara veta mer om hemligheterna och svårigheterna i Ruts och Esthers liv. Jag känner dock att den blev lite avrundad mot slutet, men lämnar dock rum för egna tolkningar och reflektioner över vad som händer efteråt.

Läsvärd och ger en en tankeställare om det viktiga i livet och hur man ska bemöta svårigheter och dåliga minnen/tankar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den röda adressboken

Läsvärd bok!

21 mars 2021

Otroligt härlig och mysig bok. Jag gillar verkligen författarens sätt att skriva. Det var korta kapitel, vilket gjorde det svårt att lägga ifrån sig boken när man lika gärna kunde läsa "ett kapitel till".

Det enda negativa jag kan komma på var att Doris många gånger, under dialogerna, hade ett ungt språk. Det kändes alltså som att hon var yngre än vad hon var. Men boken är helt klart läsvärd och du kommer att bli otroligt rörd av den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett frågetecken är ett halvt hjärta

(enbart betyg)

3 maj 2021

Någon som du

(enbart betyg)

6 april 2021