Användarprofil my.loved.books / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av my.loved.books

Antal betyg: 62
Antal recensioner: 62

Hipp Hopp

En bok som lämnade kvar ett leende på läpparna!

13 juli 2020

En mysig bok om en stor hobby från min barndom; käpphästar!!

Vi får träffa Ella, hennes hund Bella och deras kompisar Sofi, Eddi och Lillis. De tre sista älskar hästar medan Ella tycker de är lite läskiga. Men när hon får träffa Pix, Pax och Pop blir hon förtjust och gör sin egen häst Hippo; Pix, Pax och Pop är nämligen käpphästar. Sen får vi följa med vännerna på äventyr och det blir en mysig dag till käpp!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trollet är inte hemma

Oj oj det här var en Riktigt Fin läsupplevelse!

2 juli 2020

En bok med Fantastiska illustrationer!

I boken får vi följa med Rafael och katterna Silling och Mimi och pappa Lars naturligtvis ut på äventyr. Vi får följa med när Rafael hälsar på trollet i den gamla jordkällaren och spöket i den gamla sjöboden. Men även unga äventyrare kan uppleva saker som gör att de längtar hem...

En mysig läsupplevelse som inger ett lugn medan en känsla av välmående stannar kvar efteråt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vingar av silver

Brutal, spännande och en bladvändare!

1 juni 2020

Andra boken om Faye och Vilken bok sedan! Vi får återigen träffa Faye, hennes dotter Julienne och mamma Ingrid i deras gemensamma hem i Italien. Där bor de efter att ha flytt ifrån allt som hänt runt Fayes exman Jack. Jack är dömd för mordet på deras gemensamma dotter. Faye kämpar dessutom med sitt företag Revenge; det har visat sig att någon genom att köpa aktier försöker ta över företaget; frågan är Varför och framför allt Vem?Samtidigt som många saker tynger Faye träffar hon David; mannen i sina drömmar. Hon Älskar honom och han Älskar henne precis för den hon är. Men är han inte lite för bra för att vara sann? Hon har trots allt sina erfarenheter med Jack och blev rejält bränd i det förhållandet. Vågar hon verkligen satsa igen? Vi får även följa med Faye tillbaka i tiden till hennes tonår när hon bor i Fjällbacka med sin familj (mamma, pappa och storebror). På något sätt får vi en förklaring till vem Faye är och varför hon kanske agerar och är som hon är. Här spelas en obehaglig historia upp och här krävs pauser emellanåt. En spännande bladvändare som bitvis ger kalla kårar och obehagskänslor deluxe! Längtar redan efter del tre!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter

En bok som berör!

20 september 2020

En härlig läs- och tittupplevelse. En Fin hyllning till en tid som varit.

Fantastiska illustrationer och foton!

Sen jag läste "Trollet är inte hemma" har jag önskat en ny bok av Lars Lerin. Nu har jag Äntligen fått läsa en ny bok av Lerin; "Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter".

Vi får träffa Elsa och flera (om inte alla) av hennes 28 katter. Den ena med det konstigare namnet än den andra. Men samtliga härliga personligheter och Alla är viktiga för Elsa. Dem är den stora anledningen till att hon inte vill flytta ifrån sitt älskade hus Skräddartorpet.

Tycker om Lerins vackra bilder tillsammans med fina fotografier på både Elsa och hennes katter.

En bok som berör!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dagarna med dig

Vilken historia!

19 september 2020

Vilken historia! Om kärlek vid första ögonkastet och att man trots det få kämpa för att behålla den¿

Den här boken liknar nog inte någon tidigare bok som jag har läst och jag har ändå läst en hel del böcker genom åren. Måste erkänna att jag gillade det!
Vi får träffa Sarah som är nyskild sedan tre månader från Reuben och det hade varit gifta i många år.

Sarah har tillsammans med sin man bott och arbetat i USA med en välgörenhetsorganisation som tillhandahåller clowner till sjukhus.

Men efter skilsmässan återvänder hon till sitt hemland; England men endast för en längre semester hos sim vänner och föräldrar. Då träffar hon Eddie David; hennes livs stora kärlek. Men något händer som får Sarah att gå sönder inombords och återvända till USA. Men Allt verkar inte vara som man först trodde; varken från Sarahs eller Eddies håll utan snarare precis tvärtom¿

En bok som jag varmt kan rekommendera!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rymdens hjältar - Knepiga uppdrag

Spänning i rymden!

15 september 2020

Kul att få följa med Elly, Billy och Pappy på ett nytt äventyr! Ett coolt gäng med superkrafter utöver det vanliga. Ett bok jag varmt rekommenderar om du är sugen på ett Spännande äventyr!

Dax att än en gång återvända för att träffa de tre vännerna Pappy, Billy och Elly. Den här berättelsen tar vid där det föregående äventyret slutade vid berget Malibolo (för att läsa om de tre vännernas första äventyr så läs boken "Malibolo"). De ska ta hissen ner för att träffa sina klasskamrater som väntar nedanför berget. Men det visar sig vara en svårighet lite utöver det vanliga¿
Äventyret kan börja! Eller jag kanske ska säga äventyren?!?

En spännande resa väntar och det gäller inte bara de tre vännerna utan även Dig som läsare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sigrid är unik

Hög igenkänningsfaktor!

8 september 2020

En bok om att vara sig själv samtidigt som man FÅR vara det!

Att vara unik; vad innebär det? Det har jag funderat mycket på och det har även Sigrid; huvudpersonen i den här boken gjort.

Hon kommer med flera bra förslag och när man tänker efter så stämmer dem ett efter ett. För att vara Unik är att vara sig själv; spelar ingen roll om det är något positivt för någon eller negativt för någon annan eller varför inte tvärtom för den delen. Det gör det hela Unikt!

Att vara unik är det häftigaste som finns och Sigrid är en cool tjej som är exakt det; Unik och Sig Själv!

Det här var en bok som gav mig en tankeställare och det trots många års erfarenhet om Unika människor som Sigrid. Den här boken är en bok som borde läsas av Alla för att få människor att förstå hur det är att vara Unik och samtidigt ge en förståelse för varandra...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mytomanen

Spännande och välskriven!

6 september 2020

En favoritkaraktär som återigen briljerar! Spännande men bitvis obehaglig! Rekommenderas varmt!

Det här är den åttonde boken om kriminalinspektör Emma Sköld. Sedan första boken "Vila i frid" så har jag Längtat efter att läsa vidare direkt efter jag slagit igen boken efter att slutordet är färdigläst. Problemet är att det aldrig funnits någon bok att fortsätta läsa då jag började läsa serien direkten när första boken kom ut. Och inget har förändrats... Jag känner precis likadant efter att avslutat "Mytomanen"!

I den här boken får vi träffa en relativt splittrad utredningsgrupp. Men den Måste försöka samla ihop sig när en ung pojke hittas mördad; brutalt ihjälslagen ute i skogen. De börjar leta efter mördaren; de försöker att se till helheten men sprickan i gruppen gör det ännu svårare att finna det dem söker... Tiden är knapp för om motivet är det som de tror mördaren är ute efter så kommer han inte sluta mörda förrän dem själva tar fast honom. Frågan är när det blir och kommer fler att råka illa ut?

En rysligt spännande bok med bitvis väldigt obehagligt innehåll!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min ponny Mulle!

Fantastiska Mulle!

31 augusti 2020

Älskad seriekaraktärs hjälte! Lika söt i barnboksformat och lika cool!

Mollys största önskan är att få en egen ponny. Men att skaffa en ponny är dyrt och Molly försöker under lång tid spara ihop pengar men lyckas inte; men så en dag¿ Molly blir med Mulle!

Mulle är en Alldeles speciell ponny med en viljan som en järnhäst. Frågan är hur det kommer att gå?

En söt bok om Världens coolaste ponny!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej