Användarprofil Renée Kurenkoff / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Renée Kurenkoff

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Den fantastiska berättelsen om fakiren som fastnade ...

Helt galen berättelse om människors olika livsöden

7 januari 2015

Det här är definitvt en bok som man bör läsa under ett parasoll på stranden och inte innan man skall släcka lampan för att sova. En helt galen berättelse som utlöser skrattattacker, men som också är en berättelse om olika människors livsöden och som plötsligt sätter skrattet i halsen.
Jag ser med glädje fram mot Romain Puértolas kommande romaner!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kockskola för ensamma hjärtan

Som en paj utan fyllning.

22 september 2014

Erkännas skall är att jag hade förväntat mig sida efter sida med ljuvliga dofter av örter och en aningen "kärlek het som chili", men trots Marita's i sin ungdom utbildade mästerkock Alice så sipprar inte ens kaffedoften ut genom springorna från hennes fantasiska och väl tilltagna kök. Tyvärr, så dunstade sidorna bort mer och mer för att till slut helt tappa stinget till skillnad från hennes En liten hattaffär på hörnet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gatukatten Bob

En glimt av verkligheten som du inte gärna vill se

22 september 2014

Berättelsen om Bob och James är ytterligare en påminnelse om hur det går till i den stora världen som inte många utav oss ser eller har en aning om. Den här utelämnande självbiografin är så fint skriven och framför allt utan krussiduller vilket gör att den går rakt in i benmärgen. Och om, om den som läser boken tar den till sig och vid nästa möte med någon som står, sitter eller sover på gatan, med eller utan en liten tacksam livskamrat och gitarr, stannar till, frågar hur det är och skänker en slant, ja då har James verkligen lyckats i Sverige också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej