Användarprofil challe / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av challe

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Mitt i prick

13 november 2014

Goda och enkla recept som passade mig och min familj! Har använt "Mat för liv och lust" som en inspirationskälla under många år och jag tycker att denna bok går lite i samma anda. Mycket rotfrukter och grönsaker i lagade rätter. Rekommenderas till den som gillar god mat !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En klippa att luta sig mot.

30 december 2007

Som lite av en kokboksfreak kan jag lungt säga att jag bläddrar, läser och lagar ur många kokböcker... Trots det enorma utbud som finns återkommer jag alltid till "Kärlek, oliver och timjan". Kanske är det pga enkelheten i recepten eller de små tips och råd som följer som en röd tråd. Lusten väcks med en önska om att få tillbringa riktigt många timmar i köket. Om du bara ska köpa en kokbok till dig själv, bästa kompisen eller tonåringen som ska flytta hemifrån så är det denna du ska välja!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grand finale...

30 december 2007

Den sista boken om Harry Potter innehåller svaren på alla de frågor som väckts i de föregående böckerna. Författaren har på ett spännande och välskrivet sätt knutit samman berättelsen. För dig som behärskar engelskan i skrift, rekommenderas orginalspråket för ytterligare en dimension!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej