Användarprofil Hjalmar C / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hjalmar C

Antal betyg: 1
Antal recensioner: 1

Din hälsokälla är Du - Utveckla dina fem hälsopelare

Att välja att växa som människa

28 december 2014

Ibland känner vi oss motiverade, vi vill göra vårt bästa, vi vill anta nya utmaningar, vi vill ta itu med saker. Beredda att ta ansvar för hur vårt liv utvecklas. Ibland känner vi oss trötta, missmodiga, kanske delvis maktlösa inför olika situationer. Vi har alla båda sidor i oss. Vad är det som gör att det ena eller det andra har överhanden, i varje stund och över längre tid?

Någonstans här öppnar Martin Fransson dörren till sin värld. En värld där de här sidorna samspelar med varandra. En värld där man inte måste bli av med alla kroppsliga besvär och andra problem, för att först därefter kunna leva lycklig. Tvärtom kan man välja att bemöta svårigheter utifrån att de är drivkrafter till fortsatt växt och utveckling. Ofta kan det t.o.m. vara så att man behöver dem för att komma vidare. Det viktiga är att växa som människa.

Många tänker nog att själsliga problem löser man på ett sätt, och kroppsliga problem på ett annat. Inte så i Martins värld: här finns ingen meningsfull uppdelning av kropp och själ. Tankar, andning, näring, rörelse och sömn, allt hänger ihop. Vi kan hjälpa oss själva att oftare och oftare komma i rätt balans och energinivå, så att vi är fria att välja hur vi vill möta allt som livet för i vår väg. Med stor respekt för att vi alla är olika och unika bjuder Martin ändå på en mängd kunskaper och tips, värdefulla för alla.

Har man en gång börjat intressera sig för det här så upptäcker man snart att det finns oöverskådligt många läror, olika vägar att gå. Utifrån sitt perspektiv som kiropraktor förser Martin oss med en stabil grund att stå på, en grund som på ett allmängiltigt sätt bottnar i hur vi är skapta som människor.

Vi bär alla på en fantastisk potential. Oavsett vilken som är vår individuella kurs genom livet, kan vi med ganska enkla medel börja frigöra allt mer av den potentialen, här och nu i vår vardag. Det viktiga är att växa som människa.

Det här är en viktig bok. Tack Martin!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej