Användarprofil KatteMax / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av KatteMax

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Jag är jag

Julklappsbok

19 november 2020

Antal stjärnor i betyg är det kanske inte jag som mormor som ska ange, men innehållet känns modernt... vet mer när barnbarnet den är tänkt för har läst boken, och det blir någon gång på 2021.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Brodera retro

Svensk Hemslöjd

19 november 2020

Inspirerande innehåll och enkelt att genomföra. Synd bara att ylletyg är så dyrt, men man kan ju alltid använda annat tyg som ligger på lager i skåp och lådor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ödeläggaren

Ödeläggaren

14 oktober 2020

Jag har sträcklyssnat och under tiden blivit arg, irriterad och förbannad. Pratat till författarinnan och med spänd förväntan undrat hur det ska sluta. Dels för ödeläggaren och vilket straff han kommer att få. Dels för författarinnan som verkar vara en vänligt sinnad, kärleksfull, omtänksam och klok person som låter sig bli bedragen.

Frågor som dykt upp under lyssnandet är bl a varför författarinnan inte lyssnade på sin vän som anade att hon var utsatt för bedrägeri - varför undersökte hon inte om det som mannen i fråga sade till henne stämde - varför följde hon inte efter honom för att se när han lämnade pojken till mamman - varför Googlade hon inte på honom?
Kanske jag förstår att vem som helst kan bli utsatt för det här, fast nej, jag är inte helt övertygad om det... redan tidigt kanske hjälpt mannen och sonen till socialen för hjälp med bostad.

Jag hoppas att boken blir en bestseller. Den får gärna också bli TV-serie då innehållet kan hjälpa andra som är utsatta. Vill också att författarinnan ska få tillbaka åtminstone en del av vad som gått förlorat på denna onda man och händelse.

Jag gör vad jag kan för att sprida vidare om boken till andra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

NE:s engelska fickordbok : Engelsk-svensk - Svensk-e...

Engelsk språkhjälp på resan!

21 augusti 2014

Jag kan inte uttala mig om användningsgraden av Norstedts engelska fickordbok än. Men den kommer att följa med på stundande resa. I vilket fall känns det tryggt att ha den med. Den är liten och kan, precis som titeln säger, få plats i fickan.

En som gärna handlar genom Bokus.com,
snabbt och enkelt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej