Användarprofil Vinielle / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Vinielle

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Barden Beedles berättelser

En given bok i Harry Potter samlingen

17 november 2017

Barden Beedles berättelser är ett fint tillskott i Harry Potter samlingen. Boken innehåller 5 olika sagor bl.a Berättelsen om de tre bröderna (Dödsrelikerna). Sagorna är lagom långa och skrivna på ett sätt så man känner igen sig från de sagorna man hörde som barn. Efter varje saga har Dumbledore skrivit ett par sidor och anekdoter om sagan, vilket var väldigt underhållande att läsa. Boken är klart värdig att stå tillsammans med mina Harry Potter böcker och även om åldern från 9-12år så passar den även perfekt för oss som hängt med i J.K Rowlings värld sedan starten,

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Creepypasta : spökhistorier från internet

Fängslande historier

5 april 2017

Personligen är jag ett stort fan av Jacks podd, creepypodden, och var därför väldigt glad när han släppte en bok med samma tema, vandringssägner och spökhistorier från internet. Historierna är spännande, läskiga och fängslande. Imellanåt kunde jag tycka att författarens granskningar av historierna kunde vara lite långa, vilken gjorde att jag bara skummade igenom dem, då jag hellre ville läsa om historierna i sig! Men trots det så är detta en bok för alla oss som tycker om att läsa om lite läskigheter. Hoppas på flera böcker i samma stil!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gatukatten Bob

Vill fortsätta läsa!

5 april 2017

Jag har i skrivande stund inte läst ut boken ännu, men nästan halvvägs in i boken kan jag inte få nog! Boken är skriven på ett sådant sätt att man knappt kan lägga ifrån sig den. Man förundras över förhållandet mellan katt och människa och jag är glad att jag köpte hem bok 2 i serien samtidigt så jag inte slipper att vara utan Bob riktigt ännu. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej