Användarprofil Vinielle / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Vinielle

Antal betyg: 7
Antal recensioner: 7

Barden Beedles berättelser

En given bok i Harry Potter samlingen

17 november 2017

Barden Beedles berättelser är ett fint tillskott i Harry Potter samlingen. Boken innehåller 5 olika sagor bl.a Berättelsen om de tre bröderna (Dödsrelikerna). Sagorna är lagom långa och skrivna på ett sätt så man känner igen sig från de sagorna man hörde som barn. Efter varje saga har Dumbledore skrivit ett par sidor och anekdoter om sagan, vilket var väldigt underhållande att läsa. Boken är klart värdig att stå tillsammans med mina Harry Potter böcker och även om åldern från 9-12år så passar den även perfekt för oss som hängt med i J.K Rowlings värld sedan starten,

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nalas värld

Vacker berättelse mellan man och katt

24 oktober 2021

När jag fick reda på att denna boken skulle släppas var det ingen tvekan om att jag skulle ha den. Jag har sedan länge följt Dean på Instagram där man följer hans resa genom världen på två hjul och hans följeslagare Nala!
Deans resa ändrades när han cyklandes genom bergen hittade en övergiven kattunge. Sedan den stunden är de oseparerade.
En vacker bok där man får se det nära bandet Dean får för Nala, hur hans synsätt ändras och att han gör allt för sin lilla katt.
En riktig feelgood bok. Hoppas på en uppföljare!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vad som än sker

Vacker

5 januari 2022

Gullig bok om villkorslös kärlek, mellan stor och liten! Sonen är inte så gammal ännu men jag ser fram emot att läsa den för honom framöver. Nu kollar vi på de väldigt vackra bilderna istället!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

God natt, min lilla kanin

15 månaders gillar den!

5 januari 2022

Läser boken varje kväll för min 15 mån gamla son. Han har inte fått kläm på att "hjälpa till" och lägga kaninen med att tex puffa upp kudden eller ge kaninen en godnattpuss, men "släcker" gärna lampan! Han kommer nog tycka den är rolig när han förstår och kan vara med mera!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vems rumpa är det?

Underhållande bok för de minsta!

13 juli 2021

En bra och tålig bok för de minsta barnen! Min son på 9 månader tycker det är väldigt kul med att öppna flikarna och se vad som gömmer sig där bakom! Extra plus för att flikarna är gjorda i tjockt och tåligt papper som klarar av små hårdhänta händer!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Creepypasta : spökhistorier från internet

Fängslande historier

5 april 2017

Personligen är jag ett stort fan av Jacks podd, creepypodden, och var därför väldigt glad när han släppte en bok med samma tema, vandringssägner och spökhistorier från internet. Historierna är spännande, läskiga och fängslande. Imellanåt kunde jag tycka att författarens granskningar av historierna kunde vara lite långa, vilken gjorde att jag bara skummade igenom dem, då jag hellre ville läsa om historierna i sig! Men trots det så är detta en bok för alla oss som tycker om att läsa om lite läskigheter. Hoppas på flera böcker i samma stil!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gatukatten Bob

Vill fortsätta läsa!

5 april 2017

Jag har i skrivande stund inte läst ut boken ännu, men nästan halvvägs in i boken kan jag inte få nog! Boken är skriven på ett sådant sätt att man knappt kan lägga ifrån sig den. Man förundras över förhållandet mellan katt och människa och jag är glad att jag köpte hem bok 2 i serien samtidigt så jag inte slipper att vara utan Bob riktigt ännu. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej