Användarprofil Peter Johansson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Peter Johansson

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 4

Asgård : sagor ur den nordiska mytologin

Lagom otäckt om Asgård

25 december 2015

Boken går igenom ett par av de kändare historierna och några av de mindre kända från hela asatrouniversat. Vi blir ledda på ett bra sätt av Völvan och text varvas med serietidningsuppslag. Vältecknat och bra. Lagom för ålder 7-plus. Vissa bilder är förstås väldigt otäcka och våldsamma om man är känslig för sånt kan man ju vänta något år till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sjöbomannen

Spännande inblick i sjuk hjärna.

25 december 2015

Tyckte det var lite stolpigt och tjatigt detaljerat i början, med alla märken och tidsmarkörer. Men ganska snart märkte jag att det var huvudpersonens tankesätt och då blev det riktigt bra. Boken känns som en väldigt trovärdig version av hur den här märkliga mannen tänkte och fungerade inför sitt bisarra brott. Även trovärdigt i vardagsbeskrivningar och hur personerna i omgivningen agerar och fungerar. Kul och udda läsning. Rekommenderas starkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Hellblazer - Garth Ennis Stories (Book Guide)

Akademiskt intresse

27 februari 2014

Det här är inte någon serie utan mer som en avhandling och lättare analys kring Garth Ennis berättelser om John Constantine. Svårläst och dåligt strukturerad men där finns ett par intressanta detaljer om du som jag dyrkar Constantine.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lucifer Book One

Bästa Sandmanspinoffen

27 februari 2014

Välskriven och väldigt väl tecknad. Lätt det bästa från Sandmans universum. Har redan beställt uppföljaren, passar den som gillar Hellblazer och Sandman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej