Användarprofil Nilla / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Nilla

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 6

Intressant

3 januari 2011

Jag tyckte om den här boken. Eftersom jag inte alls är speciellt insatt i kronprinsessans liv privat tyckte jag att den gav en stor inblick i hur tufft hennes liv har varit. Jag håller dock med om att språket inte är så bra som det borde vara, men kanske är tanken att boken ska vara lätt att läsa för alla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den började hysteriskt roligt...

11 november 2010

...men efter ett tag tyckte jag att den blev fruktansvärt seg av och till. Min oerhörda motvilja till politik och historia i skönlitterära böcker spelar naturligtvis in här. Språket som jag gillade så mycket i början av boken har jag efter några hundra sidor tröttnat lite på. Klart godkänd bok, men det finns gott om böcker som är bättre än den här.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett mästerverk

5 oktober 2010

Ord kan inte beskriva den här boken, den är så fantastisk att den måste upplevas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Originell

10 september 2010

En otroligt annorlunda bok om Victor som bor tillsammans med pingvinen Misja som han fått av ett zoo på grund av att de hade platsbrist. Victor får ett jobb som dödsrunerförfattare, och blir i samma veva ofrivillig barnvakt till ett barn han inte känner.

Intressant är bästa ordet för att beskriva den här romanen, och i mina vänners läsecirkel där vi var tre som läste den var den uppskattad av mig och en annan tjej. Den tredje tjejen var inte direkt imponerad... Hon saknade känslor från Victors sida och tyckte att språket var för simpelt.

Jag rekommenderar hur som helst boken, även om jag läst bättre. Ska själv ta tag i uppföljaren snart hade jag tänkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

13 maj 2009

En roman som verkligen får dig att förstå hur svårt det ibland kan vara att välja vad som är rätt och vad som är fel. Det är en roman som du helt enkelt inte släpper taget om, som du tänker på flera dagar efter att du läst ut den, och som du kanske inte kan läsa om för att tårarna gjort texten i boken oläslig. Fantastisk roman, läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Veronika bestämmer sig för att dö

Fantastisk roman!

5 mars 2008

Det är få böcker jag läser om - ännu färre som jag för alltid kommer att minnas. Veronika bestämmer sig för att dö är en roman som lämnar djupa spår och förändrar ens egen syn på livet till en betydligt bättre syn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej