Användarprofil Ken Ekland / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ken Ekland

Antal betyg: 20
Antal recensioner: 3

Bättre mage : hur sanning om din mage blev en hemlighet

Allt det du skulle fått lära dig för länge sedan

6 maj 2014

Efter att ha knallat kring i vår värld under snart 68 år har jag äntligen funnit en bok som förklarar det som som jag skulle ha förstått för länge sedan om min kropp. Många aha-upplevelser blir det i denna bok. Tack Louise Sjöbäck för en orädd och förklarande text. Rekommenderas till alla.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Excel 2013 Bible

Excelgurun Walkenbach har här verkligen skapat ett...

4 november 2013

Excelgurun Walkenbach har här verkligen skapat ett uppslagsverk och en lärobok i Excelhantering. 1.012 st sidor sprängfyllda med arbetsmetoder och exempel. Färdiga excelfiler finns även att ladda ned från hans web-sidor. T ex behandlas funktionen DATEDIF (som funnits med från Excel 5 och som ursprungligen var ett Lotusgränssnitt) som inte är dokumenterad av Microsoft.

Boken fungerar bra för nybörjare men är också ett komplement för mer avancerade användare. Ett måste om du vill gå på djupet med Excel.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consc...

En bok som förändrar ditt liv!

9 november 2015

Bruce Liptons forskning är banbrytande och övertygande: Vi styr själva våra liv genom våra tankar! Finns mycket litteratur på "New Age"-hyllan om detta, men D:r Lipton har forskat på människans celler under 30 års tid. Han har också varit anställd av den amerikanska staten och forskat på genmanipulation under många år. Han har nu hoppat av etablissemanget och skrivit flera böcker, varav denna är en uppdaterad version. Lipton skriver på ett avslappnat och lätt språk som man inte behöver vara forskare för att förstå.

Lyssna inte på alla "troll" som försöker sänka och baktala Lipton, det mönstret känns igen från historien. Den som kommer fram med något viktigt i människans utveckling brukar ovillkorligen bli hånad och förlöjligad.

84 % femmor och fyror på Amazon av över 1000 läsarkommentarer. En av dem säger: "Du kan alltid känna igen pionärerna - de är dom som har pilar i ryggen".

En fantastisk och banbrytande bok, LÄS DEN!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att vara fri

(enbart betyg)

16 januari 2017

Gustavs grabb

(enbart betyg)

9 november 2015

Kundaliniyoga

(enbart betyg)

9 november 2015

Life Ahead

(enbart betyg)

9 november 2015