Användarprofil Monica / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Monica

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 2

Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken

Fantastisk

5 januari 2018

Fantastiska recept och lika fantastiska bilder! Årets hälsokokbok skulle jag säga och året har ändå bara börjat! Så köp den för en hälsosammare livsstil!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Baka matbröd med LCHF

LCHF matbröd

4 mars 2013

Äntligen har det kommit en bok med matbrödsrecept för oss LCHF:are, glutenintoleranta, diabetiker samt alla andra som vill leva sunt. Boken känns modern med tilltalande recept på både klassiska bröd som frallor, både ljusa och grova och nyare med nötter och frön. Baguetter med olika smaker, limpor av alla de slag, picknickbröd som ex pizzabullar. Korv och hamburgerbröd känns aktuellt inför kommande grillsäsong. Kanelknäcke låter gott tycker jag. Ett annat bröd som lockar är Franskt kryddbröd! Skall testas snarast.

Har bara bakat ett bröd än så länge. Valde Solroslimpan. Ett fantastiskt gott ljust bröd bakat på bl.a. solroskärnor, fibrex och mandelmjöl. Bra "glutenkänsla" i det, saftigt och smulfritt. Lagom neutralt för en god ost som pålägg.

Ser framemot att få baka de andra brödrecepten. Tack Mariann för att du banar vägen för oss som längtar efter en riktig macka.

Boken rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Findus flyttar ut

(enbart betyg)

29 april 2013