Användarprofil @r.norrby / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av @r.norrby

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Röd drottning

Röd Drottning

26 april 2018

Den är heeeeelt fantastiskt!!! Karaktärerna är underbara, världsbygget är också underbart och tack, tack, tack och TACK Victoria Aveyard för att du gav oss en manlig skurk som inte är matcho-vill-styra-över-världen-med-armeer-typen, utan en listig, slug jäkel som dessutom blir förälskad i hjältinnan!
Jag vill ha mer, mer, mer!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Glassvärdet

VARNING för Spoiler

26 april 2018

Röd Drottning var bättre, det går inte att komma ifrån. Mare ältar bara det som hände i första boken och den är tröööög. Men jag ÄLSKAR slutet, där silver och röd båda slåss mot Maven och Elara dör (hipp hurra!). Det bäddar också för en tredje bok som luktar fantastisk. Mer, mer, mer!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemligheternas rike

Tack men nej tack.

26 april 2018

Fösta boken var bra, den andra lite bättre och sen dethär...
500 sidor nonsens.
Det händer ingenting, det bara upprepas och upprepas och upprepas. Den var så pass trög att jag knappt ville läsa klart den. Första och andra boken skilde varan åt, så nu ville vi ha en tredje del, som band samman de och gjorde ett fantastiskt slut. Det blev 500 sidor värdelöst blablabla om en tonårings problem att städa upp ett land i katastrof.
Som titeln lyder: tack men nej tack

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Glastronen

Kommer läsas flera gånger!

26 april 2018

Denhär boken stod i veckor och blängde på mig i skolbiblioteket, och när jag väl tog upp den var jag såld. Celaena är underbar, hon har en personlighet, något som många karaktärer i fantasykrigsböcker saknar, är medveten om att hon är bäst och man vill läsa mer eftersom det lurar något stort och mörkt här. Jag tror vi måste gräva djupare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kungens fånge

Spoilervarning!

26 april 2018

Den överglänser totalt Glassvärdet, men Röd drottning är fortfarande bäst. Vi får höra berättelsen ur olika vinklar, det rycker åt alla håll och kanter i Blodsvärnet och Maven har fortfarande några knep kvar. Mitt absoluta favoritavsnitt är Evangeline: det förklarar allt hon har gjort och man ser henne i ett helt nytt perspektiv. ÄLSKAT!!!

Blåser det upp till storm? War Storm kommer ut på svenska i ÅR! jag står först i kö!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej