Användarprofil Brijdeep Kaur / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Brijdeep Kaur

Antal betyg: 40
Antal recensioner: 40

Sikta högt

Underhållande läsning

3 mars 2020

Sikta Högt är en underbar feelgood som innehåller allt som krävs för att man kan inte sluta läsa: romans, glamour, passion, sex, vänskap, hämnd och många känslor på spel! Det förekommer även en hel del pizza och vin som är min favorit kombo! 🍕🍷🍕🍷😋😋
Jag tyckte om hur historien byggde upp och både Viktoria och Erik och även Jack och Karl-Adam kämpar med sina djupaste känslor och tankar och älskade verkligen deras fina vänner som ställer upp när det behövs som mest och hur allting faller på plats till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Främlingar i natten

Het, sensuell och lustfylld

3 mars 2020

Jag har läst boken i vanligt pappersformat. Främlingar i natten är en välskriven erotik bok som började med sex för en natt som sedan förvandlas till en spännande kontorsaffär mellan två huvudkaraktären som kan inte låta bli att röra vid varandra även på arbetstid. .
Het, sensuell, och lustfyllt... med romantisk! precis som lovat!
+1 för ett snygg omslag!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kom i min famn

Spännande, starkt med snabb tempot

3 mars 2020

Kom i min famn är första delen i serien om terapeut Simone Boman. Boken är en spännande psykologiskt drama med familjerelationer i centrum. Jag blev fast i boken redan vid första sidorna. En stark bladvändare som jag kunde inte sluta läsa. Dessutom hade boken korta kapitel vilket gjorde att jag ville bara läsa "en kapitel till" och vips hade jag läst halva boken och helt plötsligt var klockan två på morgonen! 😮😮
------
Spänning byggs upp redan från första sidan. Väldigt lättläst, välskriven med snabb tempo som går även sträckläsa även med 340 sidor. Följer gärna serien om Simone. Ser fram emot del 2. .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Brevvännerna

Lättläst, kärleksfull och mysigt

3 mars 2020

Brevvännerna är en mysig och varm bok med väldigt fina miljöbeskrivningar. Boken handlar om två människor som lever i ensamheten och hittar varandra genom brevväxling. Jag håller med Malin och Erik att det är en fysiskt, nästan magisk känsla att hålla ett riktigt brev i handen. Älskade även hur otroligt fint har ljus och doft blivit beskriven i boken. ❤️❤️
Obs: varning för sträckläsning! En lättläst, kärleksfull feelgood roman som går absolut inte lägga ifrån för att man måste bara veta vad som händer!! Så spännande!!! En underbar bok som jag rekommenderar varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite död runt ögonen

Gripande bok som beror på djupet

3 mars 2020

En helt fantastisk bok som går rakt in i hjärta och beror på djupet. Språket flyter på och jag tyckte om att läsa om hur Arto försöker skapa ett bättre värld för sin dotter, och trots alla motgångar och misslyckandet, kämpar han varje dag. .
------
Det är inte varje dag man läser en gripande historia som detta. Boken är så välskriven att jag kunde inte tro att detta är en debutroman! Har du inte läst boken så gör det! Du kommer inte att ångra dig. Rekommenderar starkt! .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemma där hjärtat väntar

Mysig, lättläst debutroman

3 mars 2020

Hemma där hjärtat väntar är en jättemysig romance med härliga miljöer och trevliga karaktär. Det tog lite tid för mig att komma in i historien men blev fast när jag började lära känna huvudkaraktärer Axel och Klara och andra runtomkring dem. .
En lättläst debut av Sofia Ymén om att hitta sig själv och hitta hem med ett oväntad avslut. Läsvärd bok som jag kan rekommendera varmt. Ser fram emot att läsa del 2 Det mitt hjärta slår för. .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vampyrist : en bok om riktiga vampyrer

Intresserad och spännande faktabok

11 november 2019

Vampyrist är en faktabok med information om vampyrer 🧛‍♀️ 🧛‍♂️ Boken innehåller information om myter kring vampyrer med en blick tillbaka allt från 1700-talet. Bokens höjdpunkter är bland annat klinisk vampyristen, hur en vampyr blir till och olika former av vampyrer, religiösa sekt och om bloddrickande personer som identifierar sig själva som vampyrer. .
--------
En väldigt intressant och spännande liten faktabok om vampyrer. Är man redan intresserad av vampyrer är Hej boken fascinerande och även jag som har aldrig varit intresserad av vampyrer tyckte om boken väldigt mycket, en otroligt arbete författaren har gjort och samlat allt fakta från historia. Jag fastnade för bloddrickande delen och tyckte det var lite läskigt på slutet med info om konkreta personer som mördande vamyrister. Jag personligen trodde aldrig inte att det fanns riktiga vampyrer. Men efter jag läst boken, jag vet inte 🤷🏼‍♀️ .
Rekommenderar verkligen om du är fascinerad av vampyrer. Även om du är inte särskilt intresserad men vill veta allt om vampyrer; måste du bara läsa den här spännande bok oavsett!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vägen till dig

Gripande, berörande och viktigt!

11 november 2019

Vägen till dig lyfter viktiga ämnen i samhället som bor ges mer utrymme att prata om. Boken handlar om tunga ämnen som missbruk, våldtäkt, mobbning och utfrysning, kränkning och utsatthet, våld och hot såsom psykiskt ohälsa. Det är sällan man vågar prata om dessa ämnen. Det är inte trevligt att prata om detta, tvärtom är det obekvämt. Men det är viktigt att förstå att allt detta upphör inte bara för att vi blundar och tiger.
--------
I början av boken var det mörkt och negativt men lite ljus började skymma fram så småningom där både huvudkaraktären tar tag i deras liv och tar första stegen på förbättringsvägen.
--------
Det var trevligt att läsa om hur två trasiga själar finner varandra och hur de går fram, tillsammans, trots allt tungt de överlevt i deras förflutna. En gripande, berörande historia med starka karaktärer som väljer vägen framåt. Lite långsamt och överdrivet långa beskrivningar dock, med ett lågt tempo.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kendras blind date

Lättläst romans med många sexscener

26 oktober 2019

Kendra och hennes två vänninor utmanar ständigt varandra och den här gången är det Kendras tur. Utmaningen leder till en stormig natt i famnen på en intensiv älskare. Livet fortsätter efter den oförglömliga natten, men Kendra kan inte släppa tankarna på mannen. När hon äntligen får chansen att träffa honom igen börjar oförklarliga saker att hända som gör vardagen osäker. .

Jag har aldrig förut läst erotisk litteratur och det är en ny genre för mig. Älskade jag detta? Absolut! Jag tycker själva omslaget är så himla fint som liksom bjuder på att bli läst. Första halva boken gick lite långsamt och jag började undra var är 'spänning' i boken. Men efter halva boken börjar det bli spännande. Takten ökar och det börjar hända oförklarliga saker. Sedan håller man andan fram till bokens slut. Även erotiska delen i boken är välskriven och passar bra in i handlingen. .

En lättläst romance bok på 132 sidor vilket innehåller många sexscener beskrivna på en intressant sätt. En fint bladvändare som var inte slut vid slutet utan är första delen i Vågar-du serie. Jag är redan nu nyfiken på vad är det som händer väninnorna nästa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej