Användarprofil Tinis / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Tinis

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje

Kan bara tacka Tomas Gunnarsson

14 oktober 2016

Är så glad och tacksam för att denna underbara bok finns. Vilka förändringar det har gett mig i mitt liv!! Även stora livs avgörande förändringar. Så både smått och stort har hänt inom mig som lett till ett mycket bättre mående. Att ändra sitt tänk, sina ovanor går verkligen!!
Känner äntligen att jag lever ❤️
Enda boken som verkligen nått fram till mig!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"Tomas Gunnarssons Bästa citat"

Mysfaktor nr. 1

15 november 2018

Så många härliga och bra citat! Uppskattar att kunna ta denna bok då och då och tanka mig själv med både pepp och funderingar. Ligger lätt till hands antingen vid soffan eller sängen. Blir en fin julklapp att ge bort i år ❤️ Att boken är lätt och smidig i formatet att ta med sig är ett stort plus!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tanka dina tankar med kloka tankar

En underbar bok!

15 november 2018

Dessa korta olika berättelser är en ren njutning och avkoppling att läsa samtidigt som det får en att tänka till. En bok som passar bra att koppla av och gå ned i varv med. Eller läsa på pendeln istället för att sitta med telefonen. Vet några som jag ska ge denna i julklapp till. 😊 Kommer bli en uppskattad gåva även till den ovane läsare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tomas Gunnarssons Träningsdagbok - Med övningar till...

Inspirerande till att träna sig själv!

17 februari 2017

Riktig trevlig dagbok att skiva sina träningspass i. Blir lite extra roligt med detta komplementen till Huvudboken och pepparappen. Nu känner och upplever jag inte bara mina framsteg utan kan även gå tillbaka och läsa och ge mig själv en extra klapp på axeln över vad jag åtakommit.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att överlista Jante : om konsten att lyfta sig själv...

En woooow bok!!

14 oktober 2016

Var på föreläsningen med samma namn av författaren. Den föreläsningen och denna boken Att överlistas Jante har verkligen gjort en stor förändring i mitt liv!!
Så vill du ha en positiv förändring i ditt liv kan jag verkligen ge de varmaste rekommendationer till Att överlista Jante!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej