Användarprofil 70-talistmorsa / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av 70-talistmorsa

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Läs något annat

2 oktober 2015

Författare med gedigen erfarenhet och vissa avsnitt i boken är verkligen mitt i prick. Men andra texter är skrivna för en annan, svunnen tid. Studier utan källa (sidan 83). Tips om en tolv år gammal bok innehållande fördomsfulla studier (sidan 91 + 100). Idag är verklighetens föräldrar och pedagoger mer pålästa om "könsskillnader" än vad författarna är.

Bokens målgrupp är väl födda på 70-, 80- och 90-talet så ensidiga texter skulle kunnas skrivits om för att göra en mer komplett bok.

På sidan 43 beskrivs fem-minutersmetoden. Japp, det är beviset på att samtliga inblandade i den här boken verkligen har legat under en sten den senaste tiden!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kul!

4 januari 2017

En läsvärd barnbok. Fantasirik och välgjord historia. Äntligen en rolig prinsessa. Mina två barn på 4 och 7 år älskar Preussen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oläslig

4 januari 2017

Tyvärr så liten text att det gör ont i ögonen att läsa. Måste vara något slags rekord? Synd, jag hade sett fram emot att läsa boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning!

26 januari 2016

En välskriven debutroman om ett det lyckade innerstadsparet Caroline och Jonas. Om tuff barnlängtan, ivf, graviditet och förlossning. Men en morgon så släpper Caroline sin lilla Elsa från balkongen på sjunde våningen och ... du kan aldrig ana vad som hände sedan...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej