Användarprofil Lars-Örjan Hovbrandt / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Lars-Örjan Hovbrandt

Antal betyg: 7
Antal recensioner: 6

Svenskt ortnamnslexikon

Många frågetecken

28 mars 2017

Hur många gånger på sina resor genom vårt fantastiska land, har man i te funderat på varför orten heter som dengör. Hur kan man ha ett sådant namn på en ort etc. Här får man historien bakom de flesta namnen och på ett trevligt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Världens bästa resor : topplista över de 500 främsta...

Pricka av

28 mars 2017

En mycket trevlig bok, att ha och även att ge bort.
Man får börja med att pricka av det som man redan besökt och sedan planera för kommande besök. På samma ställen eller nya fantastiska upplevelser på nya platser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla hönsen hemma och färska ägg i köket

Smart föda

28 mars 2017

För att ha varit lote nedklankad tidigare så tycker jag att boken lyfter fram äggen i sitt rätta jag igen. Många bra tips och förslag på vad man kan göra med råvaran och även lite om hur ta hand om producenten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bonniers vegetariska kokbok

Den enda.

9 juli 2014

När jag kikat runt bland kokböcker i såväl butiker som på nätet och med vetskapen om att jag har flera hyllmeter med kokböcker hemma så blir man kräsen.
Under vintern och våren har jag rannsakat mig själv och insett att det inte får plats med fler kokböcker i köket därhemma. Jag måste erkänna att det visst gick att få in en till, då måste det vara en enda som jag verkligen vill ha och den här är det. Ingen annan av de andra kokböckerna tog sig genom nålsögat.
En fantastiskt trevlig och vacker kokbok som lyser naturnära och modern från pärm till pärm. Jag har hittills hunnit med ett antal recept och alla har fallit matgästerna på tungan. Det skulle möjligen vara en av ungdomarna som saknade en rejäl köttbit till rätterna men det är det ingen som förbjuder dom att komplettera med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mata fåglar

En bra start för att få fler fåglar utanför sitt...

26 september 2013

En bra start för att få fler fåglar utanför sitt fönster om det är hemma, på jobbet eller på landet spelar ingen roll. Varje plats är ju unik på sina förutsättningar och boken hjälper till att "locka fram" fåglarna till just den plats som jag har tänkt mig att få se lite mer fåglar. Bra tips om foderval etc.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza o...

Ännu en gång har Martin gjort en intressant och...

22 april 2013

Ännu en gång har Martin gjort en intressant och lättförstådd bok som lockar till att starta om med en surdeg och börja baka. Intressant med pizza, måste provas någon dag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grilltillbehör från Arla Köket

(enbart betyg)

1 juli 2015