Användarprofil a2 / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av a2

Antal betyg: 24
Antal recensioner: 6

Pixi adventskalender

En stor och tung julkalender.

2 december 2015

Vi har hängt våran på väggen.

Det är roligt att det finns en Pixi julkalender med småböcker i. Vill man däremot ha Pixi-böcker med jultema i, så ska man köpa Pixi Jul som jag varmt rekommenderar, men det är ingen julkalender förstås men har varit en uppskattad julklapp tidigare om åren.

Jag skulle ha önskat att alla böckerna i denna kalender skulle ha antingen jul- eller vintertema i sig, men så är det inte tyvärr. Men det är en trevlig kalender, som omväxling till alla prylkalendrar som finns ute på marknaden

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Leo går till doktorn

Jättebra bok tyckte jag och min son på 3 år.

23 september 2015

När min son var 3 år tyckte han om Leo-böckerna. speciellt denna upplevde jag var bra innan vi skulle på läkarbesök.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sommar med Ernst : mat blommor & fix

En typisk Ernst-bok.

18 maj 2015

Med inredning, blommor och mat. En riktig somrig bok helt enkelt som är trevlg att titta i, och att läsa om det området som man är intresserad av.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Victoria : Prinsessan privat

Den hittills bästa boken av Johan T Lindwall.

18 maj 2015

Det märks att han har följt Victoria ett bra tag och kommit henne nära. Boken nästan sträckläste jag 2010 när jag var sjukskriven. Den är bra skriven samt underhållande. Det jag tyckte var mest intressanta var givetvis motståndet mot Daniel som fanns hos Vicorias föräldrar. Denna bok blev ju skriven före bröllopet så jag vet inte om senare exemplar är mer uppdaterade än den jag läste då.

Men hur som helst, det är en underhållande bok som man kan läsa och man behöver inte vara rojalist för att läsa den. Bara så där allmänt nyfiken av sig räcker långt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Madeleine

En helt ok bok om prinsessan Madeleine.

18 maj 2015

En skvallerbok? Ja, kanske det... Man förvånas över hur Johan T Lindwall lyckats få tag i information. De verkar som han har tillgång till källor som inte alla har tillgång till.

Det ska inte förnekas att raderna om prinsessans tidigare fästman Jonas Berglund är det som är mest intressanta, då deras uppbrott fick stort massmedialt intresse då det låg otrohet bakom uppbrottet.

I övrigt så tycker jag att Lindwalls bok om kronprinsessan Victoria är den som hittills är bäst. Man får reda på mer fakta om henne än om Madeleine, och det känns att Johan T Lindwall har fått bättre grepp om Victoria, än om Madeleine.

Men som underhållsläsning så är det en ok bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jul med Ernst : mat blommor & fix

Tycker man om Ernst så tycker man om den här boken

4 mars 2014

Den här boken kom ut 2009, året efter den första säsongen av TV-programmet: Jul Med Ernst. För mig är TV-programmet ett måste under juletider, vilket den också är för väldigt många andra människor här i Sverige. Det tillhör julen att titta på den helt enkelt :).
Man känner igen en hel del av de härliga recepten från 1:a säsongen som: Saffranspannkaka, Ernst Goda Julbröd, Ernst Äppelsill, Kanderade Äpplen, Gudomliga Kanelhjärtan m fl.

Boken är indelade i 3 sektioner: Julens Mat, Julens Blommor och Julens Fix. Själv är jag ingen "fixare" under julen, men som med TV-programmen så tittar man och läser lite här och där.
Jag är glad att jag har de här recepten i bokform nu från den första säsongen, och jag ska göra fler av recepten till nästa jul.

Det är alltså en härlig och vacker bok att läsa och titta i, och man blir på glatt humör också av den.
Den här boken passar alltså inte för de negativa människorna som avskyr glädjehögtider som julen, och som vill får den snabbt överstökad och ser den som ett "måste"som kommer varje år.
Nej, detta är en bok skriven med glädje, fantasifullhet och med en hel del recept att testa på, vilket jag redan har gjort tidigare. Jag ser fram emot nästa jul då jag får fortsätta testa fler recept :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pompes rockband - Peka, lyssna

(enbart betyg)

5 mars 2018

Pixiadventskalender

(enbart betyg)

5 mars 2018