Användarprofil Carl / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Carl

Antal betyg: 14
Antal recensioner: 5

PT evolutionen : vägen till hälsa och lustfylld trän...

Hälsobalans på gymmet

6 maj 2017

Boken var en överraskning. Jag har läst många träningsböcker genom åren. Denna satte sig på något sätt. Lite djup ibland men den ser på träning på ett intressant sätt. En del teori först och sedan bra tips som jag ska prova. Bra bok. Rekommenderas.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsobalans : konsten att hitta sin balans och leva ...

Tänkvärd och inspirerande

1 mars 2016

Det här är en tänkvärd bok med ett starkt budskap.

Det är svårt att vara hälsosam i en värld där forskare och experter hela tiden kommer med nya (ofta motsatta) rön. Fett är dåligt - fett är bra. Ät mer kött - ät mindre kött. Hur ska man förhålla sig till alla dessa råd. Och så har vi hälsoindustrin som är lika intresserad av att tjäna pengar som andra industrier. Samtidigt kommer råd och tips från alla håll och kanter. Man ska leva hälsosamt, utan stress och förfall. Men samtidigt ska man göra karriär, förverkliga sitt liv, ta hand om familjen, upprätthålla det perfekta hemmet, ha en stimulerande hobby. Hur sjutton ska man klara av att göra allt det utan att bli stressad?

Det jag gillar med denna bok är att författaren tar sig ann dessa frågor med ett enda mål i sikte - att göra mitt liv enklare och hälsosammare utan att försöka pracka på mig en massa dieter eller träningstips. Författare har förstått att alla människor är olika och har därför olika behov. Det enda vi har gemensamt är att vi skulle alla må bättre om vi kunde finna en balans i livet där vi kan vara hälsosamma både psykiskt och fysiskt.

Kan varmt rekommendera denna bok!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The Hidden Life of Trees

En trevlig bok med många intressanta tankar

12 maj 2017

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig när jag plockade upp denna bok, men jag blev glatt överraskad. Det här är en trevlig bok, skriven på ett trevligt sätt med mycket intressant fakta och tankeväckande frågeställningar. Personligen förändrade den min syn på växter. Nu vill jag dock veta mer om växternas hemliga värld. Hoppas det kommer en uppföljning.

Väl värd att läsa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En skymt av paradiset

Underhållande

4 april 2017

Det är en lättsam och underhållande bok med galna händelser och underhållande karaktärer. Det påminner lite om en svensk variant av Damernas Detektivbyrå.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att förebygga cancer

En tänkvärd bok!

29 mars 2014

Hur vi lever idag har en direkt påverkan på hur vi mår om några år. I denna välskrivna och mycket lättlästa bok behandlar Henrik Beyer frågan vi alla borde ställa oss - hur undviker vi cancer? Alla vet vi att cancer finns och att det kan vara dödligt. Men hur mycket vet vi egentligen? Och vad säger forskningen?

Utan att plåga läsaren med massa facktermer eller långdragna diskussioner, går författaren igenom forskningsvärldens råd gällande förebyggandet av cancer. Jag tycker om det faktum att Beyer (till skillnad från dagens media) också tydliggör när forskare vet något och när de tror något.

Det här är en mycket tänkvärd bok som jag verkligen kan rekommendera!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Give And Take

(enbart betyg)

1 juni 2017

Da Vinci-koden

(enbart betyg)

17 maj 2017

The Hunger Games

(enbart betyg)

17 maj 2017