Användarprofil Hannisen / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hannisen (Västra Frölunda)

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 3

Född fenomenal

Riktigt rolig!

17 september 2014

Denna boken var riktigt riktigt roligt! Språket, uttrycken och fraserna riktigt spritter och jag kom på mig själv med att skratta högt och flera delar läste jag högt för mitt sällskap. Frågan är dock hur länge jag kommer komma ihåg berättelsen. Men det gör nog inte så mycket med tanke på hur roligt jag hade när jag läste den!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nu ser du mig

Ny favorit!

17 september 2014

Jag kunde inte släppa den när jag hade börjat! Dels för att den innehåller gott om cliffhangers mellan kapitlerna och dels för att den var så otäck så att jag inte kunde somna! Jag älskade Jack the ripper-kopplingarna och slutet bjuder dessutom på en härlig twist. Jag är överlycklig över att det finns fler böcker av denna författaren att fortsätta med!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bombmannens testamente

Mycket glatt överraskad!

17 september 2014

Det var verkligen bara av en slump som jag plockade upp denna boken och jag blev verkligen mycket mycket glatt överraskad för jag hade inte så jättehöga förväntningar. Jag vet inte om det finns någon genre som heter dokumentär-deckare men om det skulle vara så så platsar denna mycket bra in där. Det var verkligen fascinerande och uppslukande läsning! Jag kan rekommendera den varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärlek på menyn

(enbart betyg)

28 oktober 2019

Hjälp jag är utmattad

(enbart betyg)

12 september 2019