Användarprofil Fantastiska berättelser / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Fantastiska berättelser

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 4

Sjöfararna

Love

4 september 2015

Så bra det här är. Jag älskar allt med den och jag tycker verkligen hon fick till en snygg återförening. Jag var lite orolig efter slutet i andra boken men hon lyckas hur bra som helst. Underbart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trummornas dån

Fantastiskt äventyr

4 september 2015

Jag fortsätter att älska den här serien, även om jag kan tycka att den här delen var lite långsammare än tidigare böcker. Men jag kommer definitivt ta mig an nästa bok också snart.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Badortsmysteriet

Mysig pusseldeckare med älskad karaktär

8 juni 2015

Oj vad jag tyckte mycket om den här Agatha Christine boken. Den var underfundig, den var underhållande, den var spännande och som vanligt kunde jag inte lista ut hur det hela slutade. Jag har alltid sagt mig gilla ms Marple mer än vad jag gillar Poirot men jag tror att jag sakta men säkert börjar ändra uppfattning på den punkten. Poirot med sin självgodhet är helt klart en väldigt speciell karaktär och när man lär sig tolka honom lite mer så växer han helt klart. Det blir just den där självgodheten som ger honom charm.
Berättelsen i sig är som vanligt väl uttänkt. Jag gillar miljöerna eller kanske framför allt de sociala konstellationer som man får röra sig i. 30-talet, engelsk badort, socialt spel mellan kvinnor och män, allt är väldigt mysigt och jag älskar de här tidpunkterna.
En annan sak som jag gillar med den här boken är bristen på motiv och att alla är lika förvirrade som jag är. Det rör sig ju som vanligt om de klassiska motiven, hämnd, pengar, passion, makt, men allt är väldigt oklart.
Ja det här är helt klart en väldigt läsvärd Christiebok, faktiskt en av de bättre jag har läst på senare tid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nordiska väsen

LÄS!!!

8 juli 2014

Helt fantastiskt vacker bok. Bland det snyggaste jag läst. Men även texten bjuder på spännande läsning och intressanta fakta. Älskar den här boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Potter och de vises sten

(enbart betyg)

4 augusti 2016