Användarprofil Rebecka Lundgren / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Rebecka Lundgren

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

The Legend of Zelda: Hyrule Historia

Utmärkt.

19 januari 2015

Uppskattades starkt som julklapp! Väldigt vacker bok, dock mycket större än jag trodde, men blev ännu gladare för det för då blir det ju mer av det roliga!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Magi för barn i alla åldrar

4 februari 2016

Det här är ingen vuxenbok, men den fångar ens intresse och hjärta oavsett hur länge man levt. Jag kan verkligen rekommendera den här boken för de som inte läst den, antingen som godnatt-saga till sina barn eller för att ha något att läsa själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Eragon

Fantastisk bok för stora som små

12 mars 2015

Tycker du om vackra miljöbeskrivningar, skiftande karaktärer och gripande historier är den här bok(serien) för Dig! Läste den här boken för första gången i femman och nu, sju år senare, är jag lika förälskad som jag var då.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Potter and the Philosopher's Stone

Åh, barndomsminnen!

19 januari 2015

En riktigt fin bok med ett vackert omslag (fast inget kan slå de svenska illustrationerna av Alvaro Tapia)! Boken kan läsas som godnattsaga för barnen eller för sig själv på sin åttioårsdag (min morfar läste dem efter att jag blev klar med dem). Det finns många goda budskap om vänskap och samarbete och kärlek i alla dess former som med hjälp av Harry, Ron och Hermione kommer in i läsarens hjärta. Jag ger hela serien alla tummar upp och så många stjärnor som det finns i universum! Att läsa dessa böcker är en resa som stannar med en i hela sitt liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Du sköna, vackra bok.

19 januari 2015

En riktigt fin bok med ett vackert omslag (fast inget kan slå de svenska illustrationerna av Alvaro Tapia)! Boken kan läsas som godnattsaga för barnen eller för sig själv på sin åttioårsdag (min morfar läste dem efter att jag blev klar med dem). Det finns många goda budskap om vänskap och samarbete som med hjälp av Harry, Ron och Hermione kommer in i läsarens hjärta. Jag ger hela serien alla tummar upp och så många stjärnor som det finns i universum! Att läsa dessa böcker är en resa som stannar med en i hela sitt liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej