Användarprofil A! / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av A!

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 3

Tina : hur du enkelt lagar min allra godaste mat

besviken

17 mars 2014

Mycket mysko mat (ej komplicerad men allmänt icke-lockande för min smak) o blodigt kött, förväntade mig några fräscha nya inbjudande husmansrecept (typ vardagsmat) men blev mycket besviken. Blir en bokhylle-bok, utan användning tyvärr. Fina foton dock, och visst nåt recept var okej-därav de tveksamma tre stjärnorna.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Odla grönsaker och kryddörter

bra och enkel, typ

22 mars 2014

Bra och enkel hemodlingshandbok, personligen skulle jag dock ha önskat ett kapitel som behandlar ekologisk odling också, tycker inte om att författaren fokuserar så mycket på köpemedel o olika extra gödselvitaminer typ. Tycker att hemodling ska hållas naturligt utan mysko tillsatser. Utöver det, en mycket bra nybörjarhandbok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Söka svar

Saklig, fascinerande och inspirerande.

17 mars 2014

Detta är en kursbok jag verkligen vill rekommendera. Oberoende om du är ateist, djupt troende eller i hitta-dig-själv-stadiet så är detta ett bra val av kursbok. Varför? Jo för att utöver varande mycket intressant och därmed lättläst är kursboken skriven ur ett opartiskt perspektiv (likt förväntat) med en god organisering och väl följsam struktur (likt önskat). Exempelvis behandlas synen på ursprung, Gud, människa och frälsning för alla de större religionerna i boken - görandes analysering och diskussion av religionerna lätta att strukturera för eleven.
Plus, lägger kursboken mycket vikt på etik och moral samt begrepp, existentiella frågor, nyandlighet och vetenskap. Bra att veta är att kursboken huvudsakligen fokuserar på att belysa olika livsåskådningars/religioners gemenskaper - och därmed sammanhållning, vilket är det absolut viktigaste med denna kursen, enl. mig.
Sammanfattningsvis, väl rekommenderad, man är inte samma människa efter kursen, vilket är helt fantastiskt.

Alltså; leve insikten och lycka till!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Emma

(enbart betyg)

17 mars 2014

Stolthet och fördom

(enbart betyg)

17 mars 2014