Användarprofil Anna Maria / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anna Maria

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Sofia med knuff - det här är jag

Så glad att jag fann Sofia

6 oktober 2017

Igenkänning och en viktig bok både för de utan diagnos men framför allt för de som kämpar med de hinder och känslor en Npf diagnos innebär.

Annelies sätt att beskriva de problem som Sofia står inför gör det möjligt för våra barn att känna att de inte är ensamma

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sofia med knuff - inte ett dugg annorlunda

Bok som berör

6 oktober 2017

Sofia med Knuff köptes mest för att vara snäll mot min numera författarkollega. Men döm om min förvåning när den där snällheten byttes mot TACKSAMHET!

Barnen och jag läste Sofia med knuff och jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Det var som att läsa om mitt lilla jag. Hur jag mådde och hur jag kände mig när jag gick i skolan. Boken gav barnen och mig många bra diskussioner och vi plockar fram boken till och från hela tiden.

Jag älskar Annelies sätt att plocka fram känslan ur det lilla och se det från ett annat perspektiv

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hej det är jag Alexander, din son

Underbart

6 oktober 2017

Som förälder med barn som Alexander är det uppfriskande att läsa dessa böcker av Linda. Att se från andra sidan och kunna le åt de egenheter som Alexander besitter är både kul och nyttigt. Igenkänning i litteratur är på många sätt viktigt, därför älskar jag Lindas sätt att dokumentera direkt från verkliga livet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej