Användarprofil Morgonstjärnan / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Morgonstjärnan

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Radical Remission

Kraftfull vän i händelse av svår sjukdom

15 oktober 2019

Beskriver på ett mycket åskådligt sätt, vikten av att vi själva deltar aktivt i vår läkningsprocess i händelse av ett cancerbesked. Att stärka sitt immunförsvar är A och O. Något som för all del även gäller innan det har gått så långt att vi har förvärvat en allvarlig sjukdom. Alltså är denna bok en ovärderlig följeslagare för alla oss som vill ha möjligheten till ett friskt och sunt liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Historiens metoo-vrål : är jag inte människa

Angelägen, renande och upplyftande

11 juli 2019

Djupt skakande, men ger också en ökad förståelse för varför vi fortfarande lever i en värld där alla människor inte anses ha lika stort värde och visar roten till att majoriteten av kvinnor i på vår jord anses vara handelsvaror, för männen att fördela mellan sig. Tack Ebba Witt-Brattström, för att du orkade fördjupa dig i detta tunga ämne!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Heal Thyself

Angelägen och upplyftande

11 juli 2019

Ger en fördjupad förståelse för vad god hälsa och sjukdom egentligen handlar om. Visar på vikten av att vi tar oss själva på allvar och förutsättningslöst söker kunskap om vad vi behöver göra för vi behålla vår goda hälsa och/eller vilka förändringar som behövs om vi ska bli friska från en sjukdom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej