Användarprofil Sandra Sandberg / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Sandra Sandberg

Antal betyg: 22
Antal recensioner: 22

Drakviskaren

Fantay, älvor, drakar och demoner

27 april 2018

Du kommer älska den efter första kapitlet.
En fantastisk bok helt enkelt som berättarom. Svek som kär i hjärtat när du läser om dem. Så tunga att du själv känner tårna bräna bakom ögonlocken. Vänskapen tvingar sig på och känslor svalar. Spänningen när du misstänker att de du har löst allt. De har du inte före sista sidan i boken.
Håller med föregående talare. Läs den älska den sörj att den är slut. Längta till nästa bok. Förälska dig i Iszelda och följd hennes öde.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Demonviskaren

En läsvärd bok

7 juni 2018

Den är lika bra som den andra. De enda som hindrar mig från ett fantastisk. Är att den har kapitel om olika karaktärer nu. Så de stör mig lite när jag vill veta vad som händer med iszaelda så är de keelan. Mitt i allt.

Men över lag en mycket bra bok som jag gägna läser klart för att se hur den ska sluta. Och jag undrar vad som händer i del 3 den olyckliga kärleken börjar bli lite utnött

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Monster och vidunder : lexikon över världens väsen

Över hela värden

9 oktober 2017

Ett leXikon som talar om för dig vad dem tror på i japan och Kina. De är spännande att titta på bilderna och läsa om dem. Men de är rent omöjligt att försåt namen ibalnd.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Midnattskronan

Ett äventyr kommer

9 oktober 2017

Jag tycker inte att den är lika bra som den första. Men.
Celaena förtrollar dig åter igen. Du får en hemlighet så stor. Men är sårad och ensamme. Vem kan Celaena lita på?
Du får lära dig mer om kungens mörka hemligheter. Se sorgen efter en vän.

2 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ur askan

Läsvärd

23 maj 2019

Jag tycker om den. De är en bra tredjedel och ett fint slut. Den suger in dig som de andra bökerna och du kan inte annat än sörja de fallna krigarna. Du kommer skratta åt Zoyas arovan och hugormsbet men också älska henne för att hon är med. Du kommer ducka för slagen som blir fler och undra om skuggorna inte rör sig.

Men gör mig en tjänst och läs inte destinationen. Även om den är fin för.
Men jag blev så ledsen när jag läste dedikationen i boken. De va fint skrivet till hennes far. Men jag viste va som skulle hända i boken redan där. Och de förstör för man tappar lite lusten att läsa. Och jag köpt en för att jag ville läsa den och plöjde de första böckerna på bara några dagar. Och så fick jag sista och kunde inte läsa klart den. Förens nu flera månader senare jag började läsa på den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett fruset ursprung : Ett fruset ursprung

INTE värt pengarna

11 mars 2019

De känns som att du läser en uppsats ett barn på 14 år har skrivit. De är inte en roman. De är en liten bok med enorm text. När du läser så känner du att de är någon som vill skriva bra. Men när du läser den och förväntar sig en spännande bok om Celine så får du bristande beskrivningar och tafatta detaljer.
Fel uppbyggda meningar. Du blir bara besviken. De är inte en roman du kan sugas in i. Utan en novell med tjocka bokstäver. Markerat med gul och grön när någon pratar. Jag blev besviken på dena bok som har ett högt pris för ingen bok....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förbjudet att visa ohämmade känslor i pensionatets e...

Ohämade känslor

27 april 2018

Okej. Jag har läst hälften en så länge erkänner jag.
Den går relativt fort att läsa. Men man saknar lite känslor.
Vill ha mer än lite stulna blickar.
Ibland känns de som att den är för dem som är 8 år.
Fortfarande så har de inte hänt allt för mycket i själva boken mer än renoveringen av huset och halsbandet. Man börjar själv redan nu att tänka ut vad de är som hänt. Eftersom allt tydligt kretsar runt huvudkaraktären.
De är en bra skriven bok. Men lite tråkigt för mig. Lite vardaglig när jag ofta håller mig till fantasy och slukar böckerna på någon dag så har den här boken tagit mig till mitten av sig själv och sen fått ligga oöppnad åt sidan för en sååå mycket tjockare bok som jag läste ut i strek

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vindens namn. Del 1

En saga

27 april 2018

Du får höra en saga som han berättar. Du kommer fastna förtrålat i nätet när han börjar berätta.

Första kapitlet kan vara lite svårt lite dött. Tycker jag. Men sen kommer den igån. Du hör kvothe berätta för dig när du lyssnar. Du förstår hans svåra kamp och du finner spänningen i han upptåg och äventyr. DU slungas fram och åter när kvothe tystnar suktar du efter mer. Du vill höra han berätta. Struntar i vad som händer på värdshuset där ni sitter med era glass. Du vill veta vad som händer med den inga manen i hans berättelser. Du kommer tycka om den här boken

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Mer än ögat ser 4 - I ljuset av din skugga

Inte min favorit

9 oktober 2017

Du fööver inte huvidkaraktären som va från början lika ofta i dena bok. Utan nu är den ett halvblod för mörkerväsenden du får föla och se vad som sker. Den va fortfarande mycket bra och spännande. Men jag hade lite svårt ibland att förstå vad som egentligen hände. Och vad dem bestämde sig för att göra

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej