Användarprofil Fanny Ahlkvist / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Fanny Ahlkvist

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Ta det som en man

Viktigt och känslosamt

31 augusti 2017

En sjukt viktig bok för ALLA! Många känslor och man både skrattar och gråter när man läser! Ett måste ha denna bok i bokhyllan!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Järtecken

Välskriven och spännande

27 februari 2019

Järtecken är en mycket spännande bok med ett högt tempo och många oväntade tvistar. Den är välskriven med ett bra språk som är lätt att följa med i. En nagelbitande bladvändare som är svår att lägga åt sidan och som bjuder på en högklassik lässtund. Rekomenderas helt klart till spänningssökaren!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Silvervägen

Gripande och spännande

13 maj 2018

När jag läser böcker som handlar om försvinnande griper dessa böcker alltid tag om mig lite extra. Så också den här boken. Karaktärerna i boken beskrivs på ett sätt som gör att jag får känslan av att jag känner dem, vilket gör att jag tar boken väldigt nära inpå mitt eget liv. Därför blir den mycket svår att lägga ifrån sig.
Boken är djup och spännande rakt igenom, en spänning som håller i sig till sista sidan, och även efter att boken är slut har jag svårt att släppa den helt.
Den är välskriven och lätt att hänga med i, men inte för lätt, precis lagom. Boken väcker många tankar till liv och inrymmer allt från kärlek till sorg till spänning till oro.
Dessutom tycker jag att det var intressant att se hur det norrländska samhället målades upp då det är något jag är obekant med både i verkligheten och i böckernas värld.
Jag rekommenderar er helt klart att läsa Silvervägen. Dessutom ber jag er hålla utkik efter Stina Jackson i framtiden, för det här är en mycket lovande början på något som kan bli en fantastisk författarkarriär!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bakom din rygg Limited Edition

Fantastisk

5 juni 2017

Alltid älskat Sarenbrants böcker, så detta var inget undantag! Dessutom som den bokmal jag är så var det ju inte dumt att få en specialutgåva i samlingen! Älskar idén med silvriga sidor!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej