Användarprofil Peter Ferm / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Peter Ferm (Karlstad)

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Bernard Prince 1966-1968

Jättefin samlarupplaga!

21 oktober 2018

För alla serieläsare och samlare som växte upp under sjuttiotalet så rekommenderas verkligen detta superfina album! Kul att läsa historier som aldrig tidigare publicerats i Sverige samt se hur Hermann Huppen utvecklades till världens bästa serietecknare! Nu hoppas jag även på utgivning av hans andrs verk som t ex Jeremiahs! Jag köper direkt!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bernard Prince 1968-1970

Världens bäst tecknade serie!

12 februari 2018

Äntligen har en av världens bäst tecknade serier kommit ut i en påkostad samlingsvolym! Kul också med två (Tre om man räknar med den kortare berättelsen) nya, tidigare ej utgivna äventyr på svenska! DETTA ÄR ETT MÅSTE FÖR ALLA SERIESAMLARE SOM VÄXTE UPP UNDER SJUTTIOTALETS GYLLENE SERIEALBUMSPERIOD! Hoppas man ger ut alla äventyr med Bernard Prince + Hermann Huppens övriga produktion som t ex Jeremiah! För de som gillar Hermann Huppen kan jag upplysa om att även hans westernserie Comanche finns utgiven i fina samlingsvolymer. Rekommenderas också!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Comanche 1973 - 1975

Blivande samlarobjekt!

20 mars 2018

Är man samlare är detta ett måste! Hermann Huppens teckningar är en njutning och serierna ger en fin nostalgisk känsla. Extra trevligt med ett tidigare ej utgivet äventyr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Comanche 1976 - 1983

Påkostad!

26 januari 2018

Känns påkostad och kul att äntligen de sista delarna av Comanche kommit ut på svenska! Nu väntar vi bara på att Jeremiah och kapten Prince ska komma ut i lika fina samlingsvolymer på svenska!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rocky : samlade serier 2013-2018

Håller stilen fortfarande!

12 november 2018

Jodå, Rocky håller stilen fortfarande, även om kvaliteten har sjunkit en smula. Vissa prylar känns som om enbart den personliga, innersta kretsen kring Kellerman uppskattar. Men vad annat kan man vänta sig efter alla dessa år? Jag förstår att Kellerman har tröttnat och vill testa något annat i livet. Hur som helst, gillar man Rocky och har följt honom så ska man naturligtvis inhandla denna samlingsvolym! Den är för det mesta fortfarande grymt underhållande!
För övrigt så kan jag säga att boken håller god kvalitet, även om det känns lite tråkigt att serierna inte är färglagda.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej