Användarprofil Helena Andersson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Helena Andersson

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 5

Den tredje rösten

Ännu en bokslukare med Olivia & Tom

4 augusti 2014

Ännu en gång får man följa den unga polisen Olivia Rönning när hon nästan mot sin vilja blir indragen i en utredning som även innefattar den tidigare polisen Tom Stilton. Trots sina tidigare dispyter hittar de ett sätt där de kan gå vidare i sin yrkesrelation och löser på så sätt sina utredningar.
Du kastas in i handlingen och sen är det bara att hålla i sig och följa med på resan.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnmorskan i Hope River

Läs den!

28 februari 2015

En riktigt bra bok som speglar hur livet kunde vara i en del av USA under 30-talet. Man får en inblick i livets skeenden som i det här fallet barnmorskan Patience träffar på sin väg både yrkesmässigt och privat.
En bra bok att läsa i en bokcirkel med mycket att diskutera efter, tex rasdiskrimineringen som var en springande punkt genom boken och arbetsförhållanden i gruvorna mm.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar

Myspys av högsta kvalité

4 augusti 2014

Tänk vad böcker & läsning kan göra för människor runt hela vår värld. Detta beskrivs i denna helt underbara bok där kärleken till böcker vävs samman till ett fint nät av vänskap. Är lite förutbestämd men vad man njuter och mår bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stormsvala

En fullträff.... igen!

19 februari 2014

Marianne Cedervall skriver på ett sätt att du hamnar i handlingen på en gång. Denna bok utspelar sig mitt på Manhattan New York och du är där! Efter äventyren både små & stora som de två kvinnorna ramlar in i väntar jag med spännig och förväntan på nästa bok. Frågan som du ställer dig i slutet av boken är -Vad händer sen?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Himlen börjar här

Älskar den - läs den!

19 februari 2014

Boken handlar om hur det är att vara mitt uppe i en sorg, så svår att du knappt kan tänka dig, plötsligt blir himlastormande lycklig. Kan man var både och? Vad säger anhöriga, vänner och samhället? Den ställer sig många frågor som jag tycker är bra att man frågar sig själv. Jag tror den är en ungdomsbok då huvudpersonen är 17 år men den tar upp så mycket både hur det var när du var ung och hur du ställer dig i vuxen ålder. En jättebra bok- perfekt att läsa i en läsecirkel!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej