Användarprofil Bokälskaren / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Bokälskaren

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Dödens märken

Otroligt bra!

2 oktober 2018

Väldigt bra bok. Kan vara lite seg i början men man kommer snabbt in i den! Kan inte riktigt placera den här boken i någon genre men skulle nog säga Fantasy. Rekommenderar denna om man vill läsa en väldigt spännande bok med lagom romantik. Hade kanske önskat en aning mer av just det då jag gillar böcker med blandning av just fantasy och romantik. I övrigt var den en av de bästa böcker jag läst!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fallen ängel

Intressant

2 oktober 2018

Boken var väldigt bra och jag läste hela serien på bara någon vecka då den var ganska enkel. Jag har läst en del andra böcker med ungefär samma bas (det här med änglar och nefiler). Finns det några/någon text som säger att det är på just det här sättet som det beskrivs i böckerna? Jag kunde inte låta bli att undra medan jag läste. Själv är jag i mitten av tonåren men är van vid att läsa böcker för unga vuxna och vuxna. Språket var ganska enkelt och inte sådär väldigt utvecklat. Handlingen var bra men som sagt, boken riktar sig nog mer mot de som inte läser så många avancerade böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Timglaset

Världens bästa!!

2 oktober 2018

Detta är min absoluta favoritbok! Jag har egentligen aldrig läst särskilt mycket som yngre men efter att ha läst den här boken är de dagarna i mitt liv officiellt över. Romantik och fantasy i en fantastisk kombination med Tenley Lockwood som berättare. Svek och kärlek blandat med ansvar och plikter. Man bara måste läsa denna boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Livsblod

Bästa jag läst!

2 oktober 2018

Fantastiskt bra bok! Jag läste hela i ett svep. Väldigt bra skriven. Allt hänger ihop och har en betydelse. För dig som gillar fantasy blandat med romantik är denna boken ett måste att läsa. Den överträffade verkligen mina förväntningar. Kan inte vänta på att få läsa sista delen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej