Användarprofil Bengt Håkansson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Bengt Håkansson

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Till Egypten

Paul Brunton (exelente)

1 december 2015

Mycket bra bok ......

Den här boken tycker jag definitivt "du" skall köpa. Den är både informativ och trovärdig. Innehållet ställer delvis förutvarande vetenskaplig slutledning på huvudet och Paul Brunton presenterar sina upplevelser och upptäckter på ett spännande sätt. Läshunger uppstår och det dröjer inte länge innan "du" söker efter fler Bruntonverk. MVH/B Håkansson

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljusfolket : andra sidan - så funkar det

visst funkar det

8 augusti 2015

En bok som väl talar om att vi inte försvinner i och med att vi "går bort" som det så vackert heter istället för att vi dör. Ingenting kan vara mera fel: Vi fortsätter att finnas där på andra sidan och Benny förklarar det på ett mycket bra, vackert, trevligt sätt. Informerande bok med etthundraprocentig trovärdighet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den heliga Birgitta

Birgitta och Helge....oslagbart!!

8 december 2014

Boken var mycket bra. Historiskt väldefinierad. Helge Nordahl fick mig att faktiskt nästan vara där i samma stund saker och ting inträffade. Birgitta var utan tvekan en mycket stark kvinna trots sin litenhet. Ungefär som moder Teresa. De historiska miljöerna kommer jag säkert att besöka åtminstone i Vadstena. Det var helt enkelt en sträckläsning. Rekommenderas!!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej