Användarprofil Åsa Schafer / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Åsa Schafer

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

En vampyrs bekännelse

Underbar bok

1 april 2019

Fantastiskt poetiskt berättat. Boken äter sig in i själen med sitt vackra språk. Läs och bli förälskad i en vampyr....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den underjordiska järnvägen

Grymt var ordet....

1 april 2019

Berättelsen är ur historiskt slavperspektiv absolut grym! Så, så otroligt grymt gjort av oss, vi människor! Boken saknar däremot den känslomässiga oförklarliga nerven som får en att gråta floder? M a o är handlingen bättre än själva det känslomässiga ackordet. Trots detta tycker jag att ALLA borde läsa denna bok så hemskheterna inte glöms bort....Shame on us!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gudarnas blod

Spännande romersk historisk skildring

22 april 2016

Då jag är besatt av Italien och romarnas historia tilltalar boken mig. Den är skriven i saklig och odramatisk prosa. Inga onödiga utsmyckningar och överdrifter. Conns berättelse är trovärdig vilket gör läsningen fascinerande. Detta är ingen bok för den romantiskt lagda men om blodiga slag, våldsamma historiska kupper och politiska intriger på fatal "dödlig" nivå är din melodi- bör du gilla denna bok mycket!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian

E L James börjar upprepa sig- tjatigt!

22 april 2016

Denna författares fjärde bok börjar kännas tjatig då hon om och om igen går tillbaka genom tillbakablickar från tidigare böcker utan några nya konstgrepp. Om du inte läst tidigare böcker kan den säkert upplevas som spännande och annorlunda med sitt vågade och erotiska innehåll. Jag tycker boken saknar den psykologiska spänning som fanns i tidigare böcker. Det är lätt att förstå vad som kommer ske i handlingen och den är helt försägbar vilket är extremt tråkigt! Nu tycker jag att författaren bör lämna Christian Grey & Ana och skriva om nya intriger och människor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej