Användarprofil Gamen / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Gamen

Antal betyg: 9
Antal recensioner: 5

Historiska äventyr

llluserade Klassiker en efter länktad serie!

10 november 2016

För en som fått läsa och köpa serierna på 60: talet och 70: talet så är detta en efter längtad tecknad serie som kommer igen i detta forum. Något att se fram mot och hoppas att så många delar kommer i nytryck!
Jag tycker detta är bra om man inte ställer för höga krav på formen vilket jag inte tycker att man ska göra. Blandade historier ger en bra blandning mellan det som ska berättas. Och vad som kan tyckas vara taget i från verkligheten.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Linda och Valentin : samlade äventyr 6

Ny utgåvan ger komplet serie!

10 november 2016

Jag har en del av första utgåvan. Men med detta som kommer ut nu så kommer den bli komplett vilket jag tycker bra då jag gärna vill följa Linda och Valentin genom deras resa igenom tid och rum.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lanfeust från Troy - Eckmuls riddare

Detta är en bra serie!

10 november 2016

Om man tycker om tecknade serier så är detta ett klart alternativ till allt det andra som finns. Och att serien även är på svenska, ger ett stort Plus! Bra tecknat och storyn är levande genom varje sida som man läser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nya perspektiv : en uppslagsbok

En uppslagsbok med mer djupa förklaringar!

27 april 2015

Vad betyder "???"? Den här uppslagsboken ger förklaring mer ner på ett kompletterande och förklarande djup. Dagliga ord, oftast utländska och försvenskade ord som vi använder i vår vardag. Vad betyder de egentligen? När vi använder dessa ord, vad pratar vi egentligen då om?

Denna uppslagsbok går ner på djupet och ger svar av ord som vi faktiskt använder och pratar med. Uppslagsboken ger en bra upplysning till vår vardag. Har man någon gång funderat på vad man pratar om eller om man vill vissa att man kan (svänga till) och ge förklaringar till vad man pratar om. Så är boken en verklig skatt att ha!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Before The Incal

En bra och snyggt tecknad serie bok!

27 april 2015

Efter som jag har läst vissa delar av nästa del i serien, så måste man/jag försöker få tag på allt som finns om personen "Johnny"!

När jag såg att serien dök upp och var till salu och var på ett språk som jag kan, kunde jag inte motstå inköpa serien boken.

Serien är snyggt tecknat och varje ruta har detaljer som gör att texten blir en del av bildrutan. Verkligen bra gjort. Det är början av "Johnnys liv och levande". Man får veta början och vad som händer. Att han sen blir en detektiv av "R" graden och på vilket sätt det begav sig, blir för mig en mer kompletterande historia. Nu vet jag mer denna Johnny, än vad jag visste förut.

Gillar man tecknade serier i den här formen, är boken verkligen något att anskaffa!
Något jag verkligen rekommenderar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Yoko Tsuno. Vinea i fara

(enbart betyg)

21 maj 2018

Franka. Draktänderna

(enbart betyg)

21 maj 2018

Yoko Tsuno. De gåtfulla robotarna

(enbart betyg)

21 maj 2018

Orbital. Närkontakt

(enbart betyg)

21 maj 2018