Användarprofil Skogsstjärnan / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Skogsstjärnan

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Moderspassion

Intressanta kvinnoporträtt av Majgull Axelsson

16 oktober 2012

Jag valde att lyssna på Moderpassion som ljudbok, och det ångrar jag inte en sekund. Katarina Everlöv är en fantastisk uppläsare, som skänker liv till de personer som passerar genom boken. Många intressanta kvinnoporträtt som man inte kan undgå att fascineras av. Dessutom gillar jag upplägget, som låter personerna komma till tals i lite olika omgångar, varvat med tillbakablickar i tiden.
Boken rekommenderas varmt, som "traditionell" bok att läsa själv, eller varför inte som ljudbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nattfåk

Lyckat, igen!

7 juni 2010

Efter att ha sträckläst debutromanen Skumtimmen var förväntningarna på Nattfåk höga, och de infriades med råge! Jag är "sommarölänning" och känner väl igen mig i Johan Theorins lokalbeskrivningar. Kanske bidrar det till att jag tycker så mycket om hans böcker. Bra språk, spänning och en lagom portion inblandning av övernaturliga moment är andra ingredienser som gör att boken får högsta betyg. Ser mycket fram emot att få sätta tänderna i Blodläge!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den förlorade symbolen

Den förlorade symbolen

6 juni 2010

Jag hade sett fram emot Dan Browns nya bok, och visst infriades mina förväntningar när jag äntligen kunde sjunka ner i favoritfåtöljen tillsammans med Den förlorade symbolen. Författarens språk och hans sätt att bygga upp spänning tilltalar mig, och jag tycker att boken håller samma höga klass som Da Vincikoden. Du som har läsupplevelsen kvar har mina varmaste rekommendationer!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej