Användarprofil Henrietta / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Henrietta

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Flätor

Mycket nöjd!

7 oktober 2015

Bra bilder och steg för steg beskrivningar! Man kan inte göra perfekta flätor på en gång, men med övning så blir det bara bättre och bättre! En bonus är de tips som de skriver till lite här och där, sånt som man själv inte tänkt på annars! Jag har inte tittat på deras videor eller sett dem på andra medier, men där kan man säkert få extra hjälp.. Jag gillar upplägget, med grundflätorna först, och sedan variationerna av dessa. Språket är familjärtoch trevligt. En bra uppslagsbok om man letar efter något specifikt, men även en inspirationskälla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bronsdolken. Ormgudinnans besvärjelse

Spännande!

6 januari 2015

Bra fortsättning på de andra böckerna.. Spännande skrivet och svår att lägga ifrån sig! :-) Det händer också saker, så man kommer vidare i handlingen. Det går att läsa den fristående, men roligast är nog att läsa serien från början, för de pratar ibland om sånt som hänt tidigare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överlevnadshandboken

Många praktiska tips!

17 mars 2014

Boken är bra uppdelad i olika kategorier.. Det finns också en del korshänvisningar, men det är logiskt eftersom han annars hade fått upprepa sig flera gånger om och boken hade blivit tre gånger så tjock!

Det är en rejäl bok, kanske inget man har med sig i packningen ut! Men som "lärobok" är den väldigt bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bronsdolken. Eldsandarnas ö

(enbart betyg)

13 september 2013