Användarprofil Isabel Hafström / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Isabel Hafström

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 3

Vi kommer snart hem igen

Lättläst

31 december 2018

Ett viktigt ämne. Gav mitt tonåriga barnbarn den just som seriebok, för jag visste inte hur pass mycket han läser böcker över huvud taget. Läste den själv först och den är skrämmande, men väldigt bra gjord. Beskrivningarna och foton av överlevande efter varje seriekapitel är mycket bra och klargörande. Inget är påhittat - precis såhär hemskt var det!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Penguin Bloom

Såååå bra!

31 december 2018

Den här boken är min egen favorit! Den innehåller allt: fantastiska foton, en bra historia, underbara människor och en klok liten fågel - vad mer kan man begära. Den är ingen roman men läsvärd flera gånger om, en udda berättelse som ger mycket. I jul har jag givit den till flera av mina vänner som älskar djur och därför passar dem perfekt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Handbok för superhjältar. Ensam

Lära-läsa-bok

31 december 2018

Perfekt för 8-åringar och åldrarna därikring, som man vill ska börja läsa själva och automatiskt märka att böckernas värld är härlig att fördjupa sig i.

Mitt barnbarn Inez blev överlycklig. Hade läst del 1, i julklapp kom del 3 och nu har jag lovat henne del 2. Lika glad som Inez är jag för att jag hittat en bok hon önskat sig och längtat efter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej