Användarprofil Jenny Andersson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Jenny Andersson

Antal betyg: 17
Antal recensioner: 4

Jag vill fan leva

Viktig bok!

13 augusti 2017

Det här är en bra bok för anhöriga att läsa. Den gör det enklare att förstå den som är sjuk och hjälper dig att bli ett ännu bättre stöd. Det är en personlig bok, det är Karin Björkegren Jones egen berättelse, men i den finns mycket för oss alla att lära.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett stressfritt liv

Inspirerande!

13 augusti 2017

En mycket fin och inspirerande bok som ger konkreta tips mot stress. Vackra bilder och fina texter. Passar alla, tycker jag!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Vila dig i form med yinyoga

Fantastisk bok

22 september 2016

Yinyoga är en fantastisk yogaform som alla borde prova. Boken gör det enkelt för både nybörjare och vana att upptäcka och utöva yinyoga. Vackra bilder, personliga texter. En perfekt bok för alla som behöver vila mer. (Och det är alla)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att stå bredvid cancer

Fin bok

7 april 2015

Det är synd att den här boken behövs, men det är bara att inse att vi alla troligtvis kommer att drabbas av cancer någon gång i livet, antingen som anhörig och vän till någon sjuk eller så blir vi sjuka själva. Ingen verkar slippa undan. Så visst behövs det böcker som den här.

I boken blandas tröst och praktiska råd med intervjuer. Allra bäst tycker jag boken är i de personliga berättelserna som både är gripande och tröstande.

Kanske läser man boken som en handbok, hittar det kapitel som mest känns rätt för en själv, eller så läser man den som jag gjorde, rakt igenom. Oavsett så är den lättläst, rörande, klok och nyttig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mathias Dahlgren: hemkunskap

(enbart betyg)

23 april 2019

Yoga Erotica

(enbart betyg)

27 april 2017